TUMPANG GEMBIRA. MEREKA MAKIN HEBAT

pertandingan blog seo mham

Makin hebat rakan-rakan KBBA umumnya dan rakan seguru SEO khasnya, apabila berjaya buat kali kedua dalam contest blog SEO. 2 kali juga Mommy menyertai tapi nasib tidak menyebelahi Mommy. Tiada rezeki. Tahniah buat Shiqeen Sattar & Saidila yang menang berturut-turut dalam contest blog SEO anjuran MHAM. 1. Shiqeen Sattar Kegigihan seorang wanita yang bernama SS […]

XCAPE RESORT SG LEMBING | LOKASI SESUAI UNTUK TEAMBUILDING & PENUH AKTIVITI LASAK!

Xcape Resort Sg Lembing ni bukan sahaja sesuai untuk teambuilding, tetapi boleh juga dijadikan tempat percutian keluarga, tempat mengadakan seminar, company retreat, boleh hiking & camping, jungle trekking, aktiviti sungai yang gempak serta yang terbaru, Obstacle Course yang penuh dengan aktiviti lasak!! Itu rumusan yang Mommy boleh bagitau korang kalau korang tercari-cari tempat sesuai untuk […]

PHOTOSHOOT KBBA9 | IMPIAN MENJADI MODEL TERCAPAI

Model sangat. Masakan tidak.. masing-masing bergaya habis, wanita pula masing-masing mempunyai MakeUp Artist (MUA) sendiri, pakaian ditaja. Wah.. Untung kan?? Kesibukan masa persiapan, persis Final Akhir Next Top Model gitu. Best giler kot!! Walaupun dah 2 hari berlalu, masih belum ‘move on’ demam menjadi model sehari ni. Hehe.. Sebenarnya photoshoot KBBA9 ini bertemakan Hari Raya. […]

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG – PART 1

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG | 19 – 22 FEB 2016 | Alhamdulillah. Bermula kembara KBBA9 ke Taman Negara pada malam 19 Februari (Jumaat) yang lalu. Mommy mewahkan entri ini dengan gambar. Moga pembaca tertarik dengan semua aktiviti KBBA9 sepanjang kembara ini. Eh. Confirm tertarik punya! Aktiviti sesuai untuk pelajar, keluarga malah […]