INSTASHOP PELBAGAI PRODUK YANG WAJIB ANDA FOLLOW

LIFESTYLE

INSTASHOP YANG WAJIB ANDA FOLLOW | Mommy nak tengok kehebatan kawan-kawan Mommy dalam perniagaan. Ternyata, memang ramai yang buat perniagaan online. Tak semestinya melalui instagram sahaja, siap ada yang punya website tersendiri. Kagum Mommy. Baru-baru ini, Mommy ada mengajak kawan-kawan untuk letakkan link perniagaan sendiri. Yang menariknya, produk yang ditawarkan memang lain dari yang lain. …

Continue Reading

4 INSTAGRAM FLORISTS UNTUK PEMINAT JAMBANGAN BUNGA

LIFESTYLE

4 INSTAGRAM FLORISTS UNTUK PEMINAT JAMBANGAN BUNGA | Tercari-cari di mana nak beli jambangan bunga yang cantik dan paling penting ada servis penghantaran? Untuk mereka yang sambut Valentine’s Day, mesti perkara ini amat bermakna buat mereka. Untuk Mommy pula, ini sangat sesuai dijadikan kejutan harijadi. 1. @mekar.my Mekar.my is relatively new to the floristry scene, …

Continue Reading

KOMEN SITI NURHALIZA DI INSTAGRAM CHRISTIANO RONALDO JADI PERHATIAN

LIFESTYLE

Komen Siti Nurhaliza Di Instagram Cristiano Ronaldo Jadi Perhatian Seperti manusia yang lainnya, Dato’ Siti Nurhaliza juga sebenarnya tidak terlepas dari menjadi peminat pemain bola sepak paling popular di dunia ketika ini iaitu Cristiano Ronaldo. Dan, komen penyanyi nombor satu Malaysia di Instagram baru baru ini mendapat perhatian. Kisahnya, Cristiano Ronaldo telah memuat naik sekeping …

Continue Reading

6 KUCING POPULAR DI INSTAGRAM

Uncategorized

Salam Dasyat kau. Kucing pun ada instagram tau. Yang paling menyedihkan Mommy, pengikut instagram mereka lagi dasyat dari IG Mommy @myapilot tu.. 6 KUCING POPULAR DI INSTAGRAM1. @albert Baru-baru ini, seekor kucing yang diberi nama Albert mula mencuri perhatian di media sosial. Kucing dari baka Selkirk Rex ini menjadi tumpuan ekoran renungan tajamnya lagak seorang …

Continue Reading

1000 FOLLOWERS INSTAGRAM MOMMY

LIFESTYLE

Salam Sudah berjaya naikkan followers instagram Mommy. Alhamdulillah.. Teruskan menyokong Mommy dan yang pasti, banyak tips yang akan selalu Mommy kongsi. Terima kasih.

Continue Reading

25 INSTAGRAM BENTO MOMMY & DADDY YANG WAJIB ANDA FOLLOW!

Uncategorized

Salam. Mommy memang suka bento atau lunchbox gini. Tapi, rupa lunchbox yang Mommy prepare untuk HDAE idok ler cun sangat. Haha. Boleh tengok kat page Mommy di Homemade Food for HDAE tu. Nak follow IG Mommy pun boleh jugak di @myapilot MAKSUD BENTOben·toˈbentō/nounnoun: bento; plural noun: bentosa lacquered or decorated wooden Japanese lunchbox.a Japanese-style packed lunch, …

Continue Reading

KORANG ADA INSTAGRAM? TOLONG JAP!!

Uncategorized

SalamKORANG ADA INSTAGRAM? TOLONG JAP!! Klik link ini & double tap (like/tekan love tu) gambar ni yer. Link : https://instagram.com/p/5YBFi3CY7X/?taken-by=myapilot Love me? Double tap this picture. #TurtlesAtAeonCS #TurtlesAtAeonMy #hannahdamia #pleaselikethispicture Tq semua..

Continue Reading

NAK NAELOFAR HIJAB FOR FREE?

Uncategorized

Assalamualaikum Hai uols.. Instagram Lil HDAE Closet tengah buat contest LAST TAG.. WIN! Senang je! Cuma tag 2 rakan anda kat pic tu. Tag banyak2 kali setiap pagi, tengahari, petang, malam x kisah! Asalkan anda orang terakhir yg tag. Bila2 masa je pemenang akan dipilih. Cepat2! Hanya di IG @lilhdaecloset ok! Good luck! Regards, Mommy …

Continue Reading