Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

Tag: IKHLAS TOURS LIMITED

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM – IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND - WHAKAPAPA SKIFIELD - WESTERN SPRINGS - CORNWALL PARK - ONE TREE HILL (PART 7) (3)

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM – IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND | WHAKAPAPA SKIFIELD – WESTERN SPRINGS – CORNWALL PARK – ONE TREE HILL (PART 7)

Kembara dah hampir tamat ni. Tinggal beberapa tempat je lagi Mommy nak cover. Kat entri ni sahaja pun, Mommy terpaksa

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM – IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND | HUKA FALLS, TAUPO (PART 6)

HUKA FALLS, TAUPO PART 6 | Dah masuk Part 6 dah ye. Banyak betul ha cerita & gambar nak diceritakan.

KEMBARA KBBA9 COSMODERM - IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND HOBBITON MOVIE SET, MATAMATA (16)

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM – IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND | HOBBITON MOVIE SET, MATAMATA.. HERE WE COME (PART 2)

HOBBITON MOVIE SET – JELAJAH NEW ZEALAND DAY 2 | 30 September 2017, Hari ke 2 di Auckland.. Segar sungguh

CHECKLIST KE NEW ZEALAND KETIKA MUSIM BUNGA (SPRING) (14)

CHECKLIST KE NEW ZEALAND KETIKA MUSIM BUNGA (SPRING) | KEMBARA KBBA9

Kini tibalah masanya Mommy nak share tips atau checklist untuk korang kalau nak travel ke New Zealand. Perhatian : Mommy

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM - IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND EH.. DAH SAMPAI NEW ZEALAND (PART 1) (49)

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM – IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND | EH.. DAH SAMPAI NEW ZEALAND? (PART 1)

JELAJAH NEW ZEALAND DAY 1 | Live update ler pulakk. Haha. Tak bawak laptop pun. Ini pun update dalam flight otw

JOM JELAJAH NEW ZEALAND DENGAN IKHLAS TOURS

JOM JELAJAH NEW ZEALAND DENGAN IKHLAS TOURS

Jelajah New Zealand menjadi impian Mommy selain jejak Korea dan Jepun. Nak update entri ni pun tersenyum sorang-sorang. Moga Allah

error: Content is protected !!