Naracards Korea-Seoul Set

Tag: GADGET

KOTAK ATUK – DRAMA PENDEK RAYA KARANGKRAF

KOTAK ATUK | GADGET dan HATI ANAK. APA KAITAN? Jom tonton drama pendek raya bertajuk KOTAK ATUK dari KARANGKRAF. KOTAK

FUNGSI WINDOWS BUTTON DI KEYBOARD ANDA

Butang logo ‘Windows’ yang terdapat pada papan kekunci (keyboard) anda seperti gambar di bawah jarang kita gunakan. Biasanya kita hanya

KINI, SESIAPAPUN BOLEH MENJADI PENULIS NOVEL! NOVELPLUS, APLIKASI NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA TANPA HAD

NOVELPLUS, APLIKASI NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA YANG WAJIB DIMUATTURUN | Kalau sebut novel, mesti semua orang boleh bayangkan yang ia

MENANGIS NAK BUANG HABUK [TRAVEL GADGET]

Salam Mommy pernah berkongsi kisah Travel Gadget Mommy kat entri Gadget Tercinta. Ini rupa asal tempat koleksi Mommy di mana

WORDLESS WEDNESDAY #47

WORDLESS WEDNESDAY #47 WORDLESS – Not expressed in words Find me on InstagramEphyra tanpa modalLooking for gifts for birthday, wedding,

SLING GRIP : SELFIE SEBELAH TANGAN TANPA MASALAH TERGELINCIR

Salam Hi kawan-kawan dan pembaca sekalian. Hari ini Mak nak tayang satu benda yang sangat menarik untuk ditayang. Tihihi. SLING

APPLOCK : KANTOI CUBA CEROBOH HANDPHONE MOMMY!

Salam. Dengan adanya apps yang macam2, Mommy pun tak terkecuali memuat turun apps yang penting dalam handphone Mommy ni. Antara

WHOSCALL – APLIKASI TELEFON TERBAIK UNTUK KENALPASTI DAN SEKAT PANGGILAN

Salam Sebenarnya dah lama Mommy guna apps WHOSCALL ini. Dan dengan perkhidmatan whoscall ini, dah banyak line telefon dah kena

APPS : MYNUTRI DIARI – KIRA KALORI ANDA

Salam   MyNutri Diari Bahagian Pemakanan telah membangunkan MyNutri Diari untuk mengira kalori anda. Muat turun di Play Store mulai

COOL & FUNNY : BELAKANG TABIR DIGI PHONE APPS

Salam Pernah tertanya-tanya tak apa yang berlaku di belakang tabir aplikasi phone kita? Source Haha. Kelakar Tapi menarik! Looking for

error: Content is protected !!