Naracards Korea-Seoul Set

Tag: FUNNY

TAKDE MASA NAK REKA CERITA DIALOG HANNAH TU. SEMUA TU SPONTAN!

Salam Anak Mommy si kakak ni memang funny orangnya. Semenjak fasih bersembang ni, macam2 ayat kelakar dia kasi. Salah satunya,

APABILA DOKTOR PAKAR O&G BOSAN

Salam.. Dapat dari Daddy pagi ni.. Kelakar betul!! Bengong pun ye!! Eh kejap.. Apasal Daddy lately suka share pasal gini-gini

ACCURATE SUMMARY OF KABHI KHUSHI KABHIE GHAM.. GITEWWW

Assalamualaikum. #maafkanlah carutan yang dorang tulis bawah2 ni ye. ekekeke Here Is An Accurate And Honest Summary Of β€œKabhi Khushi

JAWAPAN BES UNTUK ELAK TELEMARKETER

Kerap dapat call nak offer insuran la, produk itu ini la, etc.. So Mommy terjumpa tips nih. Memang annoyed habis!

INI KELAKAR : KJ & PEMINAT BELIAU

Assalamualaikum Comel ja. Hahahahahaha Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

BETUL BENDUL!

Assalamualaikum. Hahaha.. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

VILLA NABILA.. FITNAH?

Korang for sure dah baca banyak sumber untuk kes nih kan? Last2 “terlupa bagitau mak” je alasan anak tersebut. Haiya

JEREBU.. XPERLU SUSAH PAYAH BELI MASK N95

mihmihmih Tq sudi baca. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

FOLLOWERS.. SILENT READER

As todate.. Follower Mommy seramai 476 orang. Mommy nak tengok, bertambah ke x? Jadi 500 ke. Huhuhu Mommy x rajin

HILARIOUS GREETINGS

Kalau uolls dapat nih, apa respon uolls? ********** ********** ********** ********** bwahahaha..

error: Content is protected !!