TAKDE MASA NAK REKA CERITA DIALOG HANNAH TU. SEMUA TU SPONTAN!

LIFESTYLE PARENTING

Salam Anak Mommy si kakak ni memang funny orangnya. Semenjak fasih bersembang ni, macam2 ayat kelakar dia kasi. Salah satunya, dialog semalam ni Hannah : Mommy.. cepat2 tangkap gambar kakak. Ni Next top model. Kena angkat kaki sikit kan Mommy. Mommy : Ok la. Apa2 la. Hmmm Ini beach pnya aksesori. Mommy : kakak.. ni …

Continue Reading

APABILA DOKTOR PAKAR O&G BOSAN

Uncategorized

Salam.. Dapat dari Daddy pagi ni.. Kelakar betul!! Bengong pun ye!! Eh kejap.. Apasal Daddy lately suka share pasal gini-gini eh? Nak baby lagi eh? Auuumm. p/s : post di atas hiburan semata-mata.

Continue Reading

ACCURATE SUMMARY OF KABHI KHUSHI KABHIE GHAM.. GITEWWW

Uncategorized

Assalamualaikum. #maafkanlah carutan yang dorang tulis bawah2 ni ye. ekekeke Here Is An Accurate And Honest Summary Of “Kabhi Khushi Kabhie Gham” Imaan SheikhBuzzFeed India Contributor A look back at the beautiful film that instilled all of our faith in miraculous weight loss and made us think of Kareena every time we made a dookie. …

Continue Reading

JAWAPAN BES UNTUK ELAK TELEMARKETER

Uncategorized

Kerap dapat call nak offer insuran la, produk itu ini la, etc.. So Mommy terjumpa tips nih. Memang annoyed habis! Hahaha How to Deal with Telemarketers 1. If they want to loan you money, tell them you just filed for bankruptcy and you could sure use some money. Ask, “How long can I keep it? …

Continue Reading

VILLA NABILA.. FITNAH?

Uncategorized

Korang for sure dah baca banyak sumber untuk kes nih kan? Last2 “terlupa bagitau mak” je alasan anak tersebut. Haiya adik ooooiiii. Not funny ok! Jangan nak terpengaruh sgt la dengan movie Highland Towers la, Ghost Buster la, etc. Polis pun sampai rasa nak marah, tp dah nama polis, sure la kena gak setelkan kes …

Continue Reading