CARA MERAWAT EKZEMA DAN PSORIASIS - CUBA BEDAK ASMAK

CARA KAWAL EKZEMA DAN PSORIASIS – CUBA BEDAK ASMAK

HEALTH

Cara kawal ekzema dan psoriasis bukanlah mudah. Namun, setiap penyakit pasti ada cara untuk mengawalnya, termasuk penyakit kulit ekzemaย pada bayi dan psoriasis ini. Apa itu penyakit kulit ekzema? Apa itu psoriasis? Bagaimana cara mengawal ekzema dan psoriasis? Sebut pasal penyakit kulit ekzema pada bayi ni, Mommy seram fikir masa Hannah dan Ariq sendiri melalui zaman …

Continue Reading

SABUN SUSU KAMBING & NAPPY BALM MOOGOO UNTUK EKZEMA HDAE

HEALTH

Assalamualaikum Sejak Mommy kesan HD ada ekzema kat belakang peha sejak 16.03.2015 yang lalu, memang di situ je la masalah dia. Mommy ada tulis sebelum ni & gambar ekzema dia. Dan bukan HD seorang yang ada masalah kegatalan melampau nih. AE juga ada. Di bahagian leher dan belakang pinggang. Ekzema & kegatalan kronik memang sinonim. …

Continue Reading

EKZEMAKAH DIA?????

Uncategorized

Assalamualaikum. Masa HD berumur 2 tahun (01/09/2012), HD ada buat Allergy Test (Immunocap) dimana ujiannya mostly 0 class. Means xde la alergi. Kalau ada pun, certain je. Tu pun x banyak. Nampak gaya macam kena buat pulak kot? So, baru2 ni ada la si kakak dok bgtau dia gatal kt kaki. X de plak Mommy …

Continue Reading