Tag: EDUCATION

LIFESTYLE, PARENTING

SELESAI BUAT PENDAFTARAN TAHUN 1 2018-2019 UNTUK ARIQ EMIR

Mommy rileks sangat tahun ni. Eh masa Hannah pun Mommy rilek. Sebab Mommy tau, lambat lagi tarikh tutup. Cuma bila tengok semua orang dah mula

LIFESTYLE, PARENTING

SK HULU KELANG : SEKOLAH RENDAH UNTUK HANNAH DAMIA?

SK HULU KELANG. Sebut sekolah tu, apa yang anda boleh kaitkan?? “Che gu main bola.. Hari2 che gu main bola” “Che gu Shaari” Ya betul!!

Uncategorized

TAK PANDAI ENGLISH LA! CAMNE NAK” SPEAKING”???

Assalamualaikum. Speaking tu kan bercakap. Xkan x pandai? Haha. Ok2. Speaking ni selalunya orang lebih refer utk cakap dalam bahasa inggeris la. Selalunya kita jadi

Uncategorized

BUSY FILES HDAE #OUTDOORACTIVITY

Assalamualaikum. Sesi melatih anak2 untuk elak GADGET ketika di luar/kedai makan especially. Perkara ini WAJIB dilakukan setiap kali keluar. SETIAP KALI ok. Not easy. Serius!

LIFESTYLE, PARENTING

DAH DAFTAR HANNAH DAMIA MASUK TAHUN 1 (2017)

Assalamualaikum. HD lahir tahun 2010, so yang nak sekolah kat Selangor, dah boleh start isi borang online. Leh mohon di http://apps.moe.gov.my/esppsel/. (Update : url baru

error: Content is protected !!