Naracards Korea-Seoul Set

Tag: EBM

PEMBANTU PENGELUARAN SUSU BADAN (for MOMMY HDAE)

Assalamualaikum. Seperti di tajuk, ia apply kat badan Mommy. So, mungkin tidak sama seperti orang lain. Difikir2, lagi sebulan lebih,

ARIQ EMIR..DRINKING CUP vs BOTTLE

Assalamualaikum. Jarang sangat sekarang nih nak cerita pasal AE. Budak nih unik sangat kalau compare kakak dia. Paling obvious Xmo

SARAPAN DI LUAR KEBIASAAN

Selepas bersalinkan Ariq Emir ni, Mommy punya sarapan kt opis adalah cuma kuih muih. Nasi lemak mmg xle masuk tekak

KENAPA ANDA PERLU AMBIL VCO CATALYST SEKARANG

Virgin Coconut Oil – in softgel capsules Our Virgin Coconut Oil is in softgel capsule form for easy consuming and

VCO & EBM

Mommy amalkan VCO sekarang. VCO tu apa? Ni haa (KLIK) Mommy so far makan VCO, Collagen Premium & Femme Vita

HIBURAN QASIDAH & ZIKIR DALAM KERETA

Ini dia. Wajib pasang CD nih kalau dalam kereta. Tengah amuk leh diam. Tengah nangis leh stop. Memang mengasyikkan. Sedap

INILAH GAMBAR DORANG TU..

Kan sebelum nih Mommy pernah cite pasal Mommy down stok susu dah makin berkurang kan? Ala.. yang kat SINI. Pastu

LABELKAN EBM ANDA

Anda bagaimana?

OLOLOLO.. AAAA..DEKKK

Adik Ariq Emir : Uwaaaa.. Uwaaaa.. Kakak Hannah Damia : Olololo.. (sambil p tepuk..kendian meniarap atas adik..) (T__T) Adik Ariq

SEJARAH: AJAR ARIQ EMIR MENYUSU GUNA BOTOL

YEAY! FIRST TIME TODAY.. 26 DECEMBER 2012 Setelah asik wt stok EBM, hari nih teringin nak ajar guna botol plak..

BAYI SAYA BARU LAHIR. BERAPA ML SUSU NAK KASI NIH?

“Shehan.. baby azza nih sepatutnya skali minum bape ml eh?” Persoalan kakak ipar Mommy utk anaknya yang baru lahir pada

BREASTMILK PLASTIC SEALER / STORAGE LINERS

Kalau nak jimat ruang dalam peti sejuk, disarankan guna breastmilk plastic sealer / storage liners instead of storage bottle. Melainkan,

TOPIK : CARA HANDLE SUSU IBU DARI OPIS KE RUMAH & NURSERY

Mommy a bit blur cara nak handle susu ibu if let say Mommy dah start pam kt opis kelak.. Walaupun

EBM STORAGE GUIDELINES

SOURCE Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

MAKANAN YANG PERLU TERUS DIPANTANG SELEPAS MASA BERPANTANG

Laksa n mee selama dua tahun.. (Mommy pantang bihun 6 bulan, mee 8 bulan, laksa setahun) sejuk.takut nanti kembang urat

HANDLING FROZEN BREAST MILK

Sangat senang. Sekali baca, terus menusuk jiwa. Hehehehehe Kalau x paham lagi, xto la camne nak cakap. Hehehehe Selamat Berusaha!!!

HOW DO YOU CLEAN YOUR BREAST PUMP SUPPLIES AT WORK? EASY!

Are you wondering, “How do you clean your breast pump supplies at work?” Well, that’s an excellent question! There are

PERANAN SUAMI DALAM PENYUSUAN SUSU IBU

Ikatan perkahwinan merupakan ikatan suci yang menyatukan dua jiwa. Kasih sayang yang wujud ini, akan melahirkan perasaan empati dan sikap

POWER PUMPING [Teknik berkesan untuk masalah susu merudum]

Adakah anda mengalami masalah susu merudum? Bayi menangis kerana tidak cukup susu? Cari dulu alternatif sebelum berfikir untuk memberikan susu

SUSU IBU – MENYIMPAN & MEMBERI

Memastikan anak anda menerima khasiat terbaik susu ibu dengan teknik penyimpanan dan penyediaan yang betul. Oleh Dr Balkees Abdul Majeed,

error: Content is protected !!