ISNIN SENGAL..

Uncategorized

Kepala hotak letih. Badan letih sebab baru tengah nak recover ceriberi & demam yang melanda Jumaat yang lalu. Ya, sakit cmna pn, Mommy tetap bf si ticik Ariq Emir tu. Susu kan ada antibodi yang cukup kuat utk menangkis sakit2 kan?? So, insya Allah AE akan sihat walaupun DF ngan Mommy. Punya la busy pagi …

Continue Reading

CARA GUNA MIPUMP DOUBLE BRAND FIRST YEAR

Uncategorized

Mommy ada share sebelum nih perihal BREASTPUMP KESAYANGAN MOMMY di sini (boleh klik). Alhamdulillah, ramai ibu2 di KIM yang sependapat (bagi mereka yang menggunakannya), x ketinggalan ibu2 yang teringin membeli & sudah pun membeli. Hehehe.. Hepi sebab dapat share benda bes & uols terima. Tahniah & selamat mengepam. Mommy memang suka review barang yang Mommy …

Continue Reading

BREASTPUMP KESAYANGAN MOMMY

Uncategorized

Bukan iklan, sekadar berkongsi pengalaman Mommy beli Breastpump miPump (Double pump) pada 13.05.2012 di Mom & Baby Expo, Mid Valley dengan harga RM399. Harga biasa sebenarnya RM499. Kalau single pump, rasanya kat luar jual RM399 kot. Tapi dah nama expo, sure lah murah kan? Ia sangat lembut, suction sedap, hasil pun boleh tahan banyak dalam …

Continue Reading