Naracards Korea-Seoul Set

Tag: DECOR

TAK PERNAH PUAS TAMBAH KOLEKSI HELLO KITTY

Salam Sekali dah mula, memang susah nak stop hobi mengumpul barang-barang Hello Kitty ini. Terbaru, gelas lagi. Hii Gelas-gelas Mommy

TEMA PINK DI MEJA OFFICE 2015 : LATEST LOOK

Salam Sedar tak sedar, rupanya dari 2014 Mommy guna tema pink untuk meja office Mommy ni. Boleh tengok SEMUA POST

PERUBAHAN DI RUMAH

Salam Sepanjang Daddy takde 3 bulan ni, Mommy telah bercita-cita membuat sesuatu. Antaranya MAKEOVER SETIAP BILIK! Bilik tidur Bilik pakaian

MALAM INI.. TERKEJUT!

Salam Testing Ada yang baca blog Mommy malam-malam macam ni ke? Esok cuti lagi. Nak bangun lewat memang jangan harap.

HATIKU RETAK SAMA SEPERTI GELAS INI

Salam. Tak sangka. Sekelip mata ia retak selepas Mommy isi air panas. Sedih gilaaaaaa. Tak sempat rasmi pun! Mommy punya

NAK CARI JUGAK SATU HOBI!

Assalamualaikum. Isu yang selalu bermain dalam kepala Mommy setiap hujung minggu. Nak ada hobi in case kalau x dapat kua

CER “BUAT GERAM”

Assalamualaikum. Orang tua2 suka sebut cmtu. Haha. Utara la. “Hang buat geram sket, jalan la qeja tu” Camna nak explen

HELLO KITTY STRAW & LAIN2

Assalamualaikum. Mommy pernah tunjuk pic meja ofis Mommy kat SINI. Biasalah.. bab aksesori ni kadang2 pantang nampak kt kedai2/online, gatal

DECODINDING. CERIAKAN DINDING ANDA!

Assalamualaikum. Sape cakap rumah sewa kena kosong je wall tu?“ala..rumah sendiri baru la nak hias/deco bagai dinding”Setakat nak tebuk lubang

DIARI CABARAN ‪#‎15minit1hari‬

Assalamualaikum. Idea member. Bagus jugak ada cabaran macam ni. Tapi, hanya Allah yang tahu kena kental. So, buat permulaan, cuba

error: Content is protected !!