Tag: CONTEST

LIFESTYLE

KAKI SELFIE!! JOM SERTAI #GOOSEYSELFIE CONTEST BY MYTOWN

#GooseySelfie MyTown contest | Sempena pembukaan MyTOWN Shopping Centre tak lama lagi iaitu pada awal 2017, MyTown menganjurkan peraduan #GOOSEYSELFIE dimana ada hadiah bernilai lebih dari

LIFESTYLE

NESTLÉ LA CREMERIA CONTEST

Salam Ada 1 peraduan mudah sangat-sangat yang uols boleh sertai. Peraduan NESTLÉ LA CREMERIA! Nestlé LA CREMERIA Contest : Win a trip to Paris &

Uncategorized

PEMINAT OLIVE OIL SEKALIAN. ANDA BERPELUANG KE ITALY!

PEMINAT OLIVE OIL SEKALIAN. ANDA BERPELUANG KE ITALY! BERTOLLI Win a Holiday for 2 to Italy Contest!*(Package worth RM15,000 for 2 pax, inclusive of hotel,

Uncategorized

SAYAIDAY DAN AYUEIDRIS GIVEAWAY AUGUST 2015

Salam Sesuai dengan minat Mommy yang suka travel, manalah tahu dapat hadiah utama tu kan??? Hadiah-hadiah lain pun memang sesuaiiiiiiii sangat dengan Mommy. Ohh. Tuhanku,

Uncategorized

KORANG ADA INSTAGRAM? TOLONG JAP!!

SalamKORANG ADA INSTAGRAM? TOLONG JAP!! Klik link ini & double tap (like/tekan love tu) gambar ni yer. Link : https://instagram.com/p/5YBFi3CY7X/?taken-by=myapilot Love me? Double tap this

Uncategorized

BOWLING SUKA2 HCD #PRASARANA

Assalamualaikum. Aktiviti hujung minggu yang padat. Ahad plak ada bowling tournament dengan geng2 HR opis Daddy. Mommy 1st tarik diri dari main. Tapi last2 jadi

LIFESTYLE

PREVIEW PASS BIG BAD WOLF

Assalamualaikum. 2014 tahun bertuah. Amin. Tu doa Mommy. Aminkan sekali yer.. Semalam dapat berita yang sangat enak dibaca. Hihi.. Mommy menang 2014 Preview Pass Winners:

error: Content is protected !!