KOREA TRIP (WINTER) : PUAS HATI DENGAN KEMBARA SUFI TRAVEL & TOURS

Published on :

PUAS HATI betul Mommy dengan perancangan percutian ke Korea musim sejuk ni bersama Kembara Sufi Travel & Tours (KS). Alhamdulillah. Rasa berbaloi sangat menabung dan habiskan duit dengan percutian macam ni. Mudah-mudahan ada rezeki Mommy nak bercuti lagi lepas ni. Dengan bajet cuma RM3100 (lebih kurang), Mommy berjaya sampai ke Korea. Ha. Murah kan? Ada […]

CHECKLIST KE KOREA KETIKA MUSIM SEJUK 58

CHECKLIST KE KOREA KETIKA MUSIM SEJUK

Published on :

CHECKLIST KE KOREA KETIKA MUSIM SEJUK | Mommy khaskan entri ini untuk persediaan Mommy ke Korea, musim yang dilalui ialah musim sejuk. CHECKLIST KE KOREA (WINTER) Ini antara checklist ke Korea yang Mommy buat untuk persediaan Mommy ke sana pada 11 Disember – 15 Disember 2016 yang lepas. 1. PASSPORT Pastikan korang bersih dari segala […]

CHECKLIST KE KOREA KETIKA MUSIM SEJUK

INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM : TRAVEL PACK COSMODERM

Published on :

Setiap kali travel, antara item penting yang wajib masuk dalam senarai ialah set penjagaan diri seperti losyen, pelembap, ubatan seperti minyak angin. Dan Mommy selalu hadapi masalah memikir nak beli brand apa, jenis mana dan setiap kali nak travel, mesti kena fikir semua tu semula. Susah betul. Haha.. Dan terbaru, Mommy nak travel ke tempat […]