SENARAI TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM

LIFESTYLE

TOP MOMMY BLOGGERS | Melalui SEGMEN SHEHANZSTUDIO.COM yang lalu, beberapa Mommy Bloggers telah menyertai segmen ini. Bagus sebenarnya ada senarai begini. Boleh berkongsi cerita, pendapat, ilmu dan pengalaman masing-masing. SENARAI TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM YOORIN – yoorinmelacolea.blogspot.my KHATY – www.khatyaiman.com ZAI ZAMREE – storymoryluahanku.blogspot.com YANGBAIK – yangbaik.blogspot.my CEKGU NORAZIMAH – www.cekgunorazimah.com SHEILA ADZIZ – www.sheilainspire.com …

Continue Reading

GIVEAWAY CASH RM600 MAC2016 BY EMAS PUTIH

LIFESTYLE

GIVEAWAY CASH RM600 MAC2016 BY EMAS PUTIH *sila tekan banner diatas untuk join* Hadiah : Top Referral RM100x1 Random Cash RM50x10 Start : 20 Mac 2016 – 3 April 2016 Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponsor oleh Emas Putih , Tasha Aqisha , Miszrockers , Seindah Cerita , DYatie , Putery Memory , …

Continue Reading

VIRAL SELFIE CINCIN MENULAR DI FACEBOOK

LIFESTYLE

VIRAL SELFIE CINCIN MENULAR DI FACEBOOK | Gara-gara Mommy meniru selfie blogger Dkna Abza pagi tadi, habis diviralkan ‘peniruan’ itu oleh blogger Saidila Abdul Rahman. Hahaha Ini mula-mula kesnya, Dkna meragui gaya selfie menutup hidung yang agak viral baru-baru ini. Apakah ia gaya hipster atau raver yang agak ‘in‘ ketika ini. #tapimommynyampahtrendpeliktu Mommy tanpa niat …

Continue Reading

SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM

LIFESTYLE

SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM | Salam. Adakah anda Mommy Blogger? Mommy nak kumpul senarai Mommy Bloggers di Malaysia ini kalau boleh. Jom lah sertai segmen ini. Khas untuk Mommies sahaja ya. SYARAT-SYARAT SEGMEN TOP MOMMY BLOGGERS 1. Anda seorang Mommy Blogger, terbuka kepada semua jenis niche blog [p/s : bakal Mommy pun boleh …

Continue Reading

BLOGGER BUSINESS CARD | HELLO.. MY NAME IS YB SHEHAN

LIFESTYLE

BLOGGER BUSINESS CARD | HELLO.. MY NAME IS YB SHEHAN | Salam. Alhamdulillah. Just on time! Syukur. Business Card yang Mommy tempah daripada Mai selamat sampai hari ni. Alhamdulillah. Memang Mommy harap sangat-sangat dapat bawa bersama ketika Kembara Kelab Blogger Ben Ashaari ke Taman Negara yang bermula hari ini, 19 Februari sehingga 22 Februari 2016. …

Continue Reading

WATERMARK SHEHANZSTUDIO.COM

LIFESTYLE

Berani dia curi gambar aku??? Berani dia suka-sukahati crop dan buat macam gambar dia?? Ciskek! Mampu cakap dalam hati? Erm.. Kesian untuk yang pernah melaluinya. Biasa sangat perkara ini terjadi. Sebab tu, watermark sangat penting kalau kalian nak protect gambar kalian. Tapi, mohon janganla watermark pic orang dengan watermark sendiri dengan alasan, it’s in my …

Continue Reading

SEGMEN IRRAYYAN | SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM

LIFESTYLE

SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM | Ini wajah baru blog shehanzstudio.com. Kenapa wajah baru? Apa maksud wajah baru. Sebenarnya, Mommy dah bertapak dalam arena blog ni sejak 2009 lagi dengan menggunakan platform blogspot. Dan baru-baru ini, Mommy buat keputusan untuk tukar ke platform wordpress. Mommy ada cerita di SINI kenapa Mommy buat keputusan tersebut. Inilah sebabnya Mommy …

Continue Reading