HAPPY BIRTHDAY MOMMY

LIFESTYLE

Mommy tak expect langsung akan ada surprise macam ni. Punya lah sibuknya hari ni. Asyik ngadap laptop sampai ke tengah malam. Tq Daddy for this. Tetiba datang nyanyi2 anak beranak. Wuwuwuw. Nak nangis. Mommy tak mintak.. T_T Tq kakak.. gigih buat kad ucapan untuk Mommy. Siap janji.. esok nak buat kad lagi guna kertas warna. …

Continue Reading

HADIAH HARIJADI TERTANGGUH RUPANYA! INGATKAN DAH LUPA.

LIFESTYLE

“HADIAH HARIJADI TERTANGGUH RUPANYA! INGATKAN DAH LUPA” Itu kata2 Mommy selepas dikejutkan Daddy sabtu lepas. Kami ke Times Square untuk cari persiapan raya. Nak cari apa2 yang patut la sebab Times Square selalunya jual barang2 boleh tahan murah juga la. Asalnya nak naik train je. Tapi memikirkan yang Ariq masih memerlukan stroller (suka buat lembik …

Continue Reading