sewa pocket wifi travel
Naracards Korea-Seoul Set

Tag: ARIQEMIR

ARIQ EMIR PERTAMA KALI JOIN ROMBONGAN PPKI SEKOLAH

Nak lepaskan anak untuk rombongan kali pertama, sebenarnya tiada masalah bagi Mommy. Sebab apa? Sebab Mommy dari kecil pun tiada

DAH SEBULAN TANPA GADGET. (1)

DAH SEBULAN TANPA GADGET..

Sejak kejadian handphone extra Daddy direnjis-renjis dipilis air oleh si budak ensem dalam rumah ni, maka, sejak itu juga lah

HANTAR HANNAH, RILEKS JER.. LAIN MACAM MASA HANTAR ARIQ 1ST DAY SEKOLAH NIH.. TISU PLEASE a

HANTAR HANNAH, RILEKS JER.. LAIN MACAM MASA HANTAR ARIQ 1ST DAY SEKOLAH NIH.. TISU PLEASE

Sebak teruk.. tetiba mengalir air mata. Dah la tisu takde. Adoii la.. Hantar Hannah masa Darjah 1, Mommy sengih je

ARIQ EMIR DARJAH 1.. SEBAKNYA RASA..

2019.. inshaa Allah Ariq akan menjalankan kehidupan sebagai pelajar sekolah. Bezanya, dia di dalam kelas PPKI.. Berbeza dengan pelajar aliran

GUNTING RAMBUT BUKAN PERKARA BIASA-BIASA (5)

GUNTING RAMBUT BUKAN PERKARA BIASA-BIASA

Untuk anak-anak yang berada dalam kelompok ‘Autism Spectrum Disorder’, gunting rambut bukanlah sesuatu perkara yang mudah ye.. Bagi yang ada

DISCHARGE SPEECH THERAPY HOSPITAL SERDANG.. MOMMY HAPPY DENGAN ARIQ! 1 (1)

DISCHARGE SPEECH THERAPY HOSPITAL SERDANG.. MOMMY HAPPY DENGAN ARIQ!

Walaupun dugaan dari pergi (isu parking susah di Hospital Serdang), Mommy terima perkara ini sebagai berita paling menyenangkan hati. Hehehe..

MANA CERITA TERBARU ANAK MOMMY?

Huuuu. Sebenarnya banyak cerita tertangguh mengenai mereka berdua ni. Tapi tulah.. kesibukan Mommy mengatasi segalanya. Nak pulak baru-baru ni, isu

YOU MAKE ME PROUD, ADIK! KAKAK! (1)

YOU MAKE ME PROUD, ADIK! KAKAK!

Cuti sekolah, bukan lama pun. 1 minggu jer. Sebenarnya masa awal-awal cuti baru ni pun, Mommy tak perasan cuti sekolah

HAPPY 5TH BIRTHDAY ARIQ EMIR NEW JOURNEY (3)

HAPPY 5TH BIRTHDAY ARIQ EMIR : NEW JOURNEY

Alhamdulillah. 28 November 2017, Ariq Emir dah pun genap 5 tahun. Kali ni, Mommy ada untuk sambut birthday Ariq Emir.

MOGA INI PERMULAAN TERBAIK. (3)

MOGA INI PERMULAAN TERBAIK..

Ikutkan.. nak cerita banyak. Tapi tak tertulis. Biarlah gambar sahaja sebagai memori. Dear Diary, Ini kisah 15 November 2017. Kisah

error: Content is protected !!