5 TEMPAT MENARIK SEMPENA CUTI SEKOLAH DAN PROMOSI PERCUTIAN AKHIR TAHUN TRAVELOKA

LIFESTYLE

Cuti sekolah dah dekat. Ibu bapa dah rancang ke nak bawa anak bercuti? Yang cikgu-cikgu best la sebab cuti sama dengan anak-anak. Yang bekerja selain cikgu ni, nak kena plan lebih sikit bab tarikh kan? Itu pengalaman Mommy setiap tahun la walaupun anak belum sekolah, Mommy tetap bawa anak-anak bercuti semasa cuti sekolah. 5 TEMPAT …

Continue Reading

RIADAH : 2 AKTIVITI HUJUNG MINGGU UNTUK ANAK PASTI TERUJA

LIFESTYLE PARENTING

Pernah tak terfikir untuk buat aktiviti hujung minggu yang pastinya anak-anak korang teruja dan tidak perlukan kos yang tinggi? Cuba 2 outdoor activities ini. Buat korang yang stay di KL, cepat cakap alhamdulillah. Hehe. Sebab semuanya dekat-dekat je kalau nak pergi mana-mana. Tapi, setiap kali hujung minggu, takkan nak pergi mall je? Kalau nak bersukan, …

Continue Reading