sewa pocket wifi travel
Naracards Korea-Seoul Set

Tag: 5 YEARS

DUHAI ANAK.. DEMAM LAGI

Salam. Hari ni merupakan kali ke 3 Hannah Damia demam sepanjang ketiadaan Daddy. 4hb Aug, 14 Aug dan hari ni

UPDATES MENGENAI HANNAH DAMIA : 4Y 9M

Assalamualaikum. Rasa dah lama x cerita pasal perkembangan Hannah Damia nih kat blog Mommy. Ye la.. Semua cerita uols boleh

PANDAI KAKAK MELUKIS

Assalamualaikum Sesi suh tiru lukisan sedia ada. Buku umizoomi ni memang bagus sangat2. Salah satu aktiviti ialah draw mcm apa

DIDIK ANAK SOLAT DENGAN CARA SEMPOI

Assalamualaikum. Dalam masa sebulan, Mommy nampak HD dah boleh hafal bacaan dalam solat. Start dari qamat sebelum solat, niat, bacaan

DAY 4 : KAKAK XNAK SEKOLAH!!!!!!

Assalamualaikum. Macam seronok plak update hari2 perihal kakak & sekolah. Haha. Uols boring ke? X kan? Hahaha. Yakin je. Kronologi

DAY 3 : HARI RABU IALAH HARI SUKAN

Assalamualaikum Nantilah ye Mommy cte pasal kekecewaan label baju sekolah kakak. Huu. So hari ni, hari rabu ialah hari sukan.

HARI PERTAMA TADIKA LITTLE CALIPH

Assalamualaikum. Setelah Hari Orientasi selama 3 hari yang lalu (tolak 1 hari sebab cuti demam), kakak hari ni (05.01.2015) dengan

HARI LAST ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Hari ni, 31.12.2014, merupakan hari ke 3 atau last day orientasi. Ni ha gambar pagi tadi.. Moh flashback.. hari

HARI PERTAMA ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Belanja gambar dulu.. Nampak muka excited kat situ? Mommy x tacing pun. Kakak over excited g new place. Harap

WHAT TO EXPECT: HANNAH DAMIA = 5 YEARS OLD

Assalamualaikum Most parents eagerly await their 5-year-old’s major milestones. From bathing to breakfast, watch your child blossom as she masters

error: Content is protected !!