23/04/2024 8:45 AM
Assalamualaikum.
Bila tengok blog2 hebat yang lain, ada yang 5juta lebih la, etc, rasa DOWN.

Baru nak seronok, tengok2 yang lain, mak aih.. lagi banyak!!
Lerr, yang Mommy p compare dengan blogger hebat2 buat apa? Hahaha.

Nak kejar apa sebenarnya sebagai blogger nih?

Untuk Mommy, cukuplah sebagai satu rujukan kepada yang memerlukan.

Kadang2, Mommy sendiri juga rujuk blog ini untuk keperluan diri sendiri. Masa tu terfikir, nasib baik aku tulis bab nih, kalau x, mana nak cari. Hiii

so, Mommy enjoy ja la tulis apa yng Mommy nak tulis.

Dan hari ni, saja la Mommy nak ngendap Nuffnang jap.

Eh.. Eh.. Cam x cayo!

Ok la ni dari xde.

Ye dak?

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!