sewa pocket wifi travel
Naracards Korea-Seoul Set

JJC @ JAMU JALINAN CINTA (JAMU BERSALIN)

Mommy nak cuba Jamu nih sebab lepas bersalin hari tu, set NR mcm x cukup lengkap. Xde ubat untuk dalaman.

HD & KATIL BELIAU

Yeah.. Mommy dah beli katil untuk HD kt 99Homes Wangsa Maju. Booking pada 04.02.2013. Mommy pernah cite kat SINI dulu.

ALHAMDULILLAH.. ANAK2 MOMMY DAH BESAR

28.02.2013 Ariq Emir bin Haris Anuar dah genap 3 bulan [DOB 28.11.2012]   Hannah Damia binti Haris Anuar dah genap

KAYU NASI KANDAR

Semalam teringin nak makan nasi mamak. Daddy plak, as usual, setiap petang akan tanya, “hari nih nak makan apa?” Tapi,

3RD APPOINTMENT WITH DOC REGARDING RAISED ALP

Susulan 2ND APPOINTMENT yang lalu, semalam (27.02.2013), kami sekali lagi perlu ke hosp untuk dapatkan result ALP Ariq Emir. Since

INSTAGRAM

yeah..mine..as todate.. bajet retisss.. pffftttt

BELI BARANG ONLINE. ADA SUKA. ADA DUKA.

Salam. Pekaba? Nak bagitau. Surat nih panjang. Jangan baca kalau malas. Hikhik. Eh..surat ke? Heeee.. Hari nih nak bebel je.

BIG BAD WOLF! START TOMORROW!!

28 February – 4 March 2013 Big Bad Wolf Fire Sale 1 MORE DAY TO THE BIG BAD WOLF FIRE

3 KEMBAR

COMEL X? KEMBAR X SEIRAS, MAK LAIN, BAPAK ASING.. muheheheeh Mommy saje collagekan gambar nih sebab ketiga2 punya baju yang

LABELKAN EBM ANDA

Anda bagaimana?

error: Content is protected !!