22/05/2024 10:43 AM
Hai.. Salam sahabat2, followers2 & sahabat terjah & juga sahabat yang suka usha tapi x folo. hehehehe.. So far, followers Mommy ada 96 orang. Mommy ingat, bila dah sampai yang ke 100, Mommy nak promote Follower Mommy yang ke 100 tu. So, sape yang bertuah tu, Mommy nak promote pasal blog dia. Then, Mommy nak wat terjah & jugak backlink kan blog2 yang terpilih & promote abes2an among blog followers Mommy tu. Kita tengok siapa yang kena. Hehehehehe..

Yang penting, 1st impression of our blog akan buat orang nak baca blog kita. Mari kita sama2 usaha yer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!