Lakonan mantap ERRA FAZIRA, AMY MASTURA, MARSHA, ZARINA ZAINORDIN, SAIFUL APEK..

Kompem lawak.. Hahahaha

Amy Mastura – gedik tul.. Hahahaha.. penakut plak tuh! ade ke patut hantu takut hantu! kikiki.. opppsss!! tercerita plak!

Kisah Hantu Susu yang Mommy igt masa kecik2 dulu, hantu susu suka dtg ketuk umah mlm2 n minta susu. 

Huuu.. Waktu tu, seram gak la.. Korang pernah dgr cte tuh? Heeee..
“Hantu susu ni citernya bermula bila seorang ibu dan anaknya kemalangan jalan raya dan meninggal. Maka hantu si ibu akan berkeliaran memakai baju putih dan telekung putih sambil menggendong anaknya. Si ibu akan pergi dari rumah ke rumah, beri salam dan mengetuk pintu. Bila pintu dibuka, si ibu akan meminta susu untuk anaknya yang digendong. Anak kecilnya akan menangis teresak esak. Tuan rumah akan sediakan susu kerana kasihan. Bila kain yang membalut anaknya dibuka, yang digendong bukannya bayi tetapi batu nesan panjang. Hantu susu tersebutnpun menunjukkan mukanya yang pucat dan menyeramkan lantas berlalu sambil mengilai ngilai panjang.. ;p”


Sinopsis Telefilem Hantu Susu
Lakonan Erra Fazira, Amy Mastura, Saiful Apek, Marsha Londoh,
Zarina AF, Fir, Ah Chong dan Saiful Nizen.
Mengisahkan 4 jenis hantu dari telemovie yang lepas iaitu Pontianak kg Batu (Erra Fazira), Kum Kum (Marsha Londoh) , Tangisan Langsuir (Zarina) dan Penanggal (Amy Mastura). Keempat empat hantu ni berpindah ke kampung baru dengan niat nak bertaubat dan jadi hantu baik tetapi di kampung tu mula ada pembunuhan dan mereka berempat cuba menyelamat kampung itu dari Hantu Susu.
Siapakah yang akan melakonkan watak Hantu Susu? Sama-sama kita tengok!

PART 1


PART 2


PART 3


PART 4


PART 5


PART 6


PART 7


Nak kenal watak2 yang berlakon & biodata setiap hantu kat SINI


Nak tengok drama/cerekarama/filem MELAYU sahaja kat SINI
error: Content is protected !!