Naracards Korea-Seoul Set

Category: PARENTING

CORAT CORET RAYA 2019 - HDAE BERPELUANG NAIK FLIGHT AIR ASIA!! (21)

CORAT CORET RAYA 2019 – HDAE BERPELUANG NAIK FLIGHT AIR ASIA!!

Waduh.. Raya sakan! Lama tak update blog. Sori gais.. Sibuk sangat sampai lupa ada blog. Ecewah.. Alasan.. Sejak kecil, Ariq begitu obses dengan aeroplane.. Mungkin habit ini Mommy anggap biasa

SUKAN SEKOLAH 2019 – HANNAH DAN ARIQ

Memandangkan mereka ini sekolah berlainan, jadi, tarikh sukan pun berlainan. Hannah Damia kali ni join balapan sekolah (acari lari), manakala Ariq Emir join sukaneka (PPKI). Sukaneka Ariq dibuat hari Jumaat

ARIQ EMIR PERTAMA KALI JOIN ROMBONGAN PPKI SEKOLAH

Nak lepaskan anak untuk rombongan kali pertama, sebenarnya tiada masalah bagi Mommy. Sebab apa? Sebab Mommy dari kecil pun tiada halangan untuk join mana-mana rombongan. Seawal darjah 3 pun dah

HANTAR HANNAH, RILEKS JER.. LAIN MACAM MASA HANTAR ARIQ 1ST DAY SEKOLAH NIH.. TISU PLEASE a

HANTAR HANNAH, RILEKS JER.. LAIN MACAM MASA HANTAR ARIQ 1ST DAY SEKOLAH NIH.. TISU PLEASE

Sebak teruk.. tetiba mengalir air mata. Dah la tisu takde. Adoii la.. Hantar Hannah masa Darjah 1, Mommy sengih je sepanjang masa. Masa Ariq? Mula-mula tu ok jer.. Siap boleh

ARIQ EMIR DARJAH 1.. SEBAKNYA RASA..

2019.. inshaa Allah Ariq akan menjalankan kehidupan sebagai pelajar sekolah. Bezanya, dia di dalam kelas PPKI.. Berbeza dengan pelajar aliran perdana (pelajar biasa).. Hari ini, 29 Disember 2018.. hari orientasi

SERENITY PACKAGE - PAKEJ BERSALIN RAMPAI PUTERI MEDICAL CENTRE 2

YE KE TAKDE BAYARAN TAMBAHAN KALAU EMERGENCY CAESAREAN??? | SERENITY PACKAGE – RAMPAI PUTERI MEDICAL CENTRE

PAKEJ BERSALIN 2018 | SIAPA TENGAH MENGANDUNG, ANGKAT TANGAN!! Mommy tak. Hahah.. Mommy tanya korang la nih.. Mommy pun ada kandung ‘lemak’ sikit-sikit sekarang nih. Wakakaka.. Ok buat yang mengandung

HANNAH KENA BULI?

Gambar Hiasan. Kalau selama ini, Mommy hanya baca kisah-kisah buli ini di dada akhbar. Tak sangka betul kali ini betul-betul terjadi kepada anak Mommy sendiri. Kisah semalam, 24 Oktober 2018.

GUNTING RAMBUT BUKAN PERKARA BIASA-BIASA (5)

GUNTING RAMBUT BUKAN PERKARA BIASA-BIASA

Untuk anak-anak yang berada dalam kelompok ‘Autism Spectrum Disorder’, gunting rambut bukanlah sesuatu perkara yang mudah ye.. Bagi yang ada isu sensori, kepala atau bahagian badan agak sukar disentuh, ditambah

DISCHARGE SPEECH THERAPY HOSPITAL SERDANG.. MOMMY HAPPY DENGAN ARIQ! 1 (1)

DISCHARGE SPEECH THERAPY HOSPITAL SERDANG.. MOMMY HAPPY DENGAN ARIQ!

Walaupun dugaan dari pergi (isu parking susah di Hospital Serdang), Mommy terima perkara ini sebagai berita paling menyenangkan hati. Hehehe.. Alhamdulillah, 9 Oktober 2018, merupakan terapi pertuturan (speech therapy –

HOW TO PROTECT YOUR CHILD - 4 PROBLEM SITUATIONS

HOW TO PROTECT YOUR CHILD? – 4 PROBLEM SITUATIONS | PARENTING

HOW TO PROTECT YOUR CHILD? | It doesn’t matter how hard you try, it is just impossible to protect the kids from all problems because the world is too big,

error: Content is protected !!