IBU TUNGGAL LAGI..

Hahahahaha.. Sementara je.. 2 tahun lepas dah lalui benda sama. Tahun lepas, masa dikhabarkan perlu pergi lagi, macam tak berapa setuju. Haha.. Tahun ni, ku relakan je. Pergi cari rezeki dan dalam masa yang sama berpeluang beribadah di Tanah Suci. Siapa tak nak?? Haaa.. tu lah dia.. Daddy. Pergi jadualnya kejap je kot. Mungkin bulan […]

GAYA DI HARI RAYA 2017

Kalau gaya di hari raya 2016 bertema caca merba warnanya, gaya di hari raya tahun 2017 Mommy decide nak sedondon. Kami pilih warna merah mak ngah selepas jumpa baju di Bangi Sentral. Hahaha.. Bukan rancang dari awal pun warna tu, asal jumpa baju je sebenarnya. Masa tu baru decide. Haha.. Beraya di rumah mak abah […]

SHOPPING BARANG DAPUR DENGAN HONESTBEE MALAYSIA SANGAT MUDAH!

HONESTBEE MALAYSIA (1)

Shopping barang dapur dengan Honestbee Malaysia sangat mudah | Dari dulu, Mommy memang teringin nak cuba shopping barang dapur secara online je. Tapi entah kenapa tak cuba-cuba. Selepas tengok beberapa kawan blogger yang dah cuba satu website ni, perasaan ingin cuba Mommy membuak-buak pula. HONESTBEE MALAYSIA HONESTBEEMY – SHOPPING JADI LEBIH MUDAH Haa gitu. Ye […]

HAPPY BIRTHDAY MOMMY

Mommy tak expect langsung akan ada surprise macam ni. Punya lah sibuknya hari ni. Asyik ngadap laptop sampai ke tengah malam. Tq Daddy for this. Tetiba datang nyanyi2 anak beranak. Wuwuwuw. Nak nangis. Mommy tak mintak.. T_T Tq kakak.. gigih buat kad ucapan untuk Mommy. Siap janji.. esok nak buat kad lagi guna kertas warna. […]