INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM (PART 2) | KHAS UNTUK JEMAAH UMRAH & HAJI, COSMODERM SET UMRAH & HAJI WAJIB DIMILIKI.

Cosmoderm Set Umrah & Haji (tanpa wangian / bebas haruman)

Ewah. Pantun pula. Kalau sebelum ini Mommy kongsi mengenai Travel Pack Cosmoderm di entri Ingat Travel, Ingat Cosmoderm ke Korea, Mommy sarankan korang turut juga membaca entri terbaru Mommy ini, khasnya jika korang, keluarga, ibu bapa, atuk nenek, makcik pakcik korang yang bakal naik Haji atau hendak mengerjakan Umrah. Inshaa Allah, berbaloi masa anda. Hehe. […]

KOLEJ TERBAIK UNTUK LEPASAN SPM – LAKE VIEW COLLEGE (LVC)

BERITA BAIK UNTUK LEPASAN SPM - KOLEJ TERBAIK UNTUK ADIK-ADIK PILIH - LAKE VIEW COLLEGE (LVC) (6)

DAH HABIS SPM.. YEAYYYY! Selepas tamat SPM, mesti ramai adik-adik yang berlumba-lumba untuk mengisi permohonan UPU bagi menyambung pelajaran di IPTA. Tambahan pula, dengan harapan ibu bapa yang ingin melihat setiap anak-anaknya berjaya dalam hidup, pasti semangat untuk menyambung pelajaran masih tinggi dan berkobar-kobar. Tetapi, apabila keputusan UPU dan rayuan keluar, nama adik-adik tidak tersenarai […]

IBU TUNGGAL LAGI..

Hahahahaha.. Sementara je.. 2 tahun lepas dah lalui benda sama. Tahun lepas, masa dikhabarkan perlu pergi lagi, macam tak berapa setuju. Haha.. Tahun ni, ku relakan je. Pergi cari rezeki dan dalam masa yang sama berpeluang beribadah di Tanah Suci. Siapa tak nak?? Haaa.. tu lah dia.. Daddy. Pergi jadualnya kejap je kot. Mungkin bulan […]

GAYA DI HARI RAYA 2017

Kalau gaya di hari raya 2016 bertema caca merba warnanya, gaya di hari raya tahun 2017 Mommy decide nak sedondon. Kami pilih warna merah mak ngah selepas jumpa baju di Bangi Sentral. Hahaha.. Bukan rancang dari awal pun warna tu, asal jumpa baju je sebenarnya. Masa tu baru decide. Haha.. Beraya di rumah mak abah […]