Naracards Korea-Seoul Set

Author: YB Shehan

RESIPI WAJIB BUAT : BANANA CHOC MUFFIN & OAT COOKIES

Assalamualaikum. Kalau Mommy boleh suggest kat uols, 2 resipi nih uols WAJIB TRY BUAT kat rumah. Kenapa? SUPER SENANG &

GILA TUPPERWARE? BELUM LAGI

Assalamualaikum GILA TUPPERWARE? BELUM LAGI Beli yang murah2 je dahulu. Macam ni. Baru 4 bekas Lolly Tup yang Mommy beli

TERIMA KASIH ‘MAKCIK’ : HANNAH DAMIA

Assalamualaikum. Perkataan Hannah Damia Haris Anuar semalam. “Terima kasih makcik” Makcik kau panggil kt Mommy??!! Ini gara2 orang suruh dia

BER’EKSPERIMEN’ DENGAN WATER COLOUR : HANNAH DAMIA

Assalamualaikum.   Mommy dah lama sangat bercita2 nak beraktiviti dengan kakak HD bersama water colour (WC) nih. Dulu2, masa dia 2y+,

TEMUJANJI SPEECH THERAPY ARIQ EMIR (1ST SESSION)

Assalamualaikum. Semalam merupakan tarikh temujanji bersama pakar Terapi Pertuturan (ST). Jam 3.30 petang seperti dijadualkan. AE dimestikan makan & tidur

MAKEUP TUTORIALS : BULU MATA LABAH2

Assalamualaikum. wajib cuba. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the intellectual or personal

UBAN DI ‘USIA MUDA’

Assalamualaikum. Teringin nak gali info nih. Sebab hari tu terjumpa kat kepala. Kuikuikui. Yeay. Ada alasan nak inai rambut. Hahaha.

AKTIF INSTAGRAM

Assalamualaikum. Doakan Mommy rajin untuk aktifkan semula 2 IG business Mommy nih. Kemalasan yang amat la nak update. Jom support

NAELOFAR HIJAB : CHIC & BASIC

Assalamualaikum. Sesi nak habiskan stok nih. Cepat uols.Macam pisang panas ok. CHIC AND BASIC Tranquility and elegance run deeply through

BAHAYA AJINOMOTO & PENGAJARAN BATUK FLU TERUK

Assalamualaikum. Ya! Mommy benci Ajinomoto. X dinafikan most kedai memang akan letak pak aji nih. Tapi, tekak Mommy nih spesel.

error: Content is protected !!