Siapa di sini kuat online shopping? Yeay. Angkat tangan sendiri. Hihi. Mommy sebenarnya memang pantang kalau ada duit lebih dalam akaun. Macam lajuuuuu je nak shopping. Ada berita baik untuk anda yang suka online shopping ini.

CASH BACK WITH SHOPBACK!!

Yes.. Cash back atau pulangan wang tunai khas untuk anda yang sangat gilakan online shopping ini melalui SHOPBACK. SHOPBACK merupakan laman web yang mengumpulkan semua portal membeli belah atas talian.

ShopBack mengumpulkan lebih daripada 500 e-peruncit antarabangsa dan tempatan seperti Lazada, Groupon, Agoda, Qoo10, Zalora, Sephora, Air Asia, Digi. You name it. Hehe. Jap, lap air liur. Hehe.

KETAHUI 3 LANGKAH MUDAH UNTUK DAPAT WANG TUNAI

3-langkah-mudah-untuk-dapat-wang-tunai-shopback

Caranya mudah sahaja.

1. Daftar butir-butir peribadi di www.shopback.my dan layari kedai kegemaran anda menerusi link yang disediakan di situ.

2. Anda akan dibawa ke laman web berkenaan dan teruskan dengan membuat pembelian seperti biasa.

3. Selesai membuat pembayaran, sila periksa akaun ShopBack anda dan dalam tempoh 48 jam, akaun anda akan dikreditkan dengan CashBack!

Mudahnyaaaaaaa! Percayalah.

Kini laman web ShopBack semakin dikenali sebagai alat penjimatan dalam talian di negara barat dan sedang berkembang dengan pantas di Singapura, Malaysia, Filipina, India dan Indonesia.

ShopBack mula dilancarkan pada 22 Februari 2015 dan telah berkembang menjadi laman CashBack terbaik dalam negara mahupun di sekitar Asia Tenggara.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.shopback.my‎ dan ikuti perkembangan terkini ShopBack melalui Facebook di ShopBack Malaysia.

Baca Juga :  KEKAL KELEMBAPAN WAJAH DENGAN BIO ESSENCE 24K BIO-GOLD
error: Content is protected !!