HEALTH, LIFESTYLE

MY VISION OF NORWEX CAREER – VISION BOARD 2021

Our leader ada tugaskan leader-leaders dari Team Achiever macam Mommy untuk create Vision Board 2021.

Ikutkan dalam kepala ini ada macam-macam impian. Tetapi, biar Mommy juruskan impian Mommy bersama Norwex dulu. Apa harapan Mommy dari Norwex dalam kehidupan Mommy.

Benda ni sebenarnya Mommy dah post kat Facebook, jadi Mommy nak simpan di sini juga.

*****

Dari Facebook YB Shehan :

ALAMAK! DAH PUKUL 7.30 MALAM!

Biasalah dengan suka sangat last minute ni kan? Jadi, kena ubah la azam 2021 nih, wajib segerakan apa yang patut.

Korang dah ada VISION BOARD 2021 ke belum?

Aku buat simple je dulu, sehingga ada VISION BOARD yang lebih besar dan letak depan mata. Supaya lebih cepat capai target.

Apa vision aku untuk 2021 dengan Norwex khasnya?

Sudah tentu aku nak berjaya dalam NORWEX. Sentiasa naik pangkat. Kalau boleh nak naik pangkat 2 kali sebulan.

Dan aku harap team #NorwexAdvocateTeam pun rank up dan grow bigger. Amin!!

Sudah tentu aku nak grab FREE GIFT sebab NORWEX sentiasa murah hati. Even leaders pun selalu bagi FREE GIFT beb! Janji kita WORK HARD!

Niat aku nak lebih banyak memberi tahun ini. Doakan aku murah rezeki inshaa Allah. Memberi tak perlu canang pun, janji buat dan janji Allah tahu 😘

Aku nak DEBT-FREE. Serius! Dah lama sangat aku harap perkara ini. Terutamanya PTPTN tu. Hahaha.

Aku harap, 2021 ni aku sentiasa sihat. Dah tak nak rasa sakit macam tahun sebelum-sebelum ini.

Dan last but not least, untuk FAMILY tercinta. Aku harap, 2021 ini boleh la kami sentiasa travel. Mana tahu, dari gaji aku sahaja pun dah boleh bawa family bercuti.

Tiada yang mustahil jika kita berusaha.

DOA, USAHA, IKHTIAR, TAWAKAL

Inshaa Allah. Jom jadi team aku meh. 😘😘

#norwextraordinaryvision

*****

Mommy harap, doa-doa Mommy ini dimakbulkan. Mommy akan usaha keras untuk capai target selagi mampu. Korang doakan ya?

Bagi anda yang nak try berniaga Norwex, boleh je terus whatsapp Mommy. Atau kalau nak beli pun teramatlah boleh.

Mommy sedia berkhidmat.

Whatsapp jer terus Mommy k?

FB : www.facebook.com/ybshehan

FB Page : Nwex.ybshehan

IG : nwex.ybshehan

Whatsapp : http://ybshehan.wasap.my