FOOD, LIFESTYLE

SERIUS TOROS MULTIFUNCTION ELECTRIC COOKER TIADA ASAP?

Biasanya kalau kita grill dalam rumah untuk buat BBQ, confirm asap penuh satu rumah, kan?

Kagum sangat bila pertama kali Mommy cuba TOROS Multifunction Electric Cooker ini. Betul-betul serbaguna, gaiss!!

Ada 3 fungsi utama iaitu COOKING, BAKING & GRILLING. Complete gaiss!!

Jadi, baru-baru ini kami sekeluarga cuba masak menu steamboat & grill. Masak tomyam dulu, kemudian grill daging kambing dan ayam yang diperap dan juga makanan laut iaitu sotong dan udang.

Tak perlu keluar dah. Makan di rumah sahaja. Kes masih tinggi di luar sana, kan?

Kalau korang tanya, “betul-betul berbaloi ke, Mommy?”

Nah Mommy bagi jawapan based on apa yang Mommy lalui:

1. 3 fungsi utama tu buat Mommy rasa rajin nak masak cara moden atas meja jer. Tak perlu ke dapur.

2. Tempoh masak agak cepat dan serius panas ye heating pan yang menggunakan infrared itu. Sila hati-hati dengan anak-anak kecil.

3. Tak berasap! Serius gaisss! Kalau ada pun, sikit sangat-sangat. Mommy ada jer BBQ pan lain sebelum ni, berasap satu rumah. Memang magik sangat kalau korang guna TOROS ini. They claimed as “smokeless grill”. Syiok!

4. Korang nak BBQ kat balkoni rumah pun tiada masalah, sebab tak berasap atau berapi. On plug, teruskan memasak!

5. Boleh selamba masak roti canai la tengah-tengah malam lepas ni sebab sangat mudah guna!

6. Paling best, Mommy tak perlu susah payah rendam atau kikis whatsoever grilling pan dia. Rileks je guna jari je haa untuk cuci.

7. Nak simpan pun senang. Tak makan space sangat.

8. Ada BBQ pan & frying pan untuk korang grill, fry & bake. Siap penutup transparent juga. Kot-kot lah korang nak buat pizza. Lepas tu ada sekali handle besi yang boleh guna untuk tukar-tukar plate dalam masa yang sama.

9. Ada safety protection yang boleh elak overheating, high & low voltage. No electromagnet radiation, no flame, no smoke, no carbon monoxide during warming and many cooking functions.

10. Letak direct semua jenis periuk, tak kisahlah stainless steel ke, aluminium, copper, ceramic, iron, heat resistance glass dan apa-apa jua heat resistance utensils. Mommy guna periuk Visions ja tadi.

Soalan last, “berbaloi SUNGGUH ke, YB?”

No regret! Kalau tak best, Mommy tak bagi sampai 10 alasan di atas.

***KEJAP.. KEJAP!!

Mommy tahu apa korang nak tanya.

HARGA kan??

Sangat berbaloi kalau grab sebab Murah! Biasa RM499 gaiss. Tetapi, sekarang, cuma RM299

Boleh grab sekarang di www.toros.my

#DineInHome
#StayAtHomeWithTOROS
#KitaSupportLokal
#Rexer
#kbba9
#ybshehanreview
#photobyybshehan
#rumahybshehan
#shehanzstudiodotcom