LIFESTYLE, PARENTING

BAJU SEKOLAH ANTI KEDUT THOMXSCHOOL – BELI ONLINE LEBIH MUDAH

Mommy sudah, korang?

Dah beli persiapan sekolah?

Ada banyak lagi sebenarnya kena sediakan ni.

Seluar, Baju, Kain, semua dah mengecil! 😜

Tak! Anak-anak Mommy dah makin besar dan tinggi. Habis semua kena tukar baru. Tahun depan masing-masih dah darjah 3 dan 5. Cepatnya🥴

Memandangkan sekarang ada promosi kaw-kaw, Mommy siapkan cepat lah keperluan baju sekolah ni. Senang sikit.

KRITERIA PENTING BAJU SEKOLAH

Perkara utama yang Mommy titikberatkan masa nak pilih baju sekolah adalah:

ANTI KEDUT

Kadang-kadang bila kita basuh baju, kemain kedut kan. Lepas tu anak-anak melasak kat sekolah, duduk bangun, mesti kedut habis. Jadi, Mommy pastikan material baju sekolah ini menten tak kedut sampai balik rumah!

SENANG IRON

Yes gais. Perkara ini sangat penting sebab nak jimat masa. Tak perlu gosok banyak kali. Seriously easy.

MATERIAL SEJUK DAN TIDAK SERAP HABA

Duduk sekolah, beraktiviti, sentiasa bergerak, tambah-tambah kalau cuaca panas, memang tak syok la kan? Jadi, material tak serap haba sangat penting.

LEMBUT

Ini pun penting ya. Especially kalau kulit anak tu sensitif. Material yang lembut sangat penting.

MUDAH CUCI DAN KERING

Dan baju sekolah juga perlu yang jenis mudah cuci dan kering.

BOLEH TUKAR

Part paling best, kalau ada ukuran salah, boleh tukar dalam tempoh 90 hari.

Best kan?

DI MANA NAK DAPATKAN BAJU SEKOLAH SEBEGITU?

Online je gaiss.

Klik jer www.thomxschool.com

Zaman sekarang ni tak perlu keluar. Tak perlu bawa anak ke kedai. Cuma ukur sebab ukuran dalam web disediakan. Kalau salah ukuran pun, boleh tukar. Best kan?

Selain uniform sekolah, tudung, bag, kasut, stokin pun ada. 😘

Material baju sekolah yang Hannah dan Ariq pakai ni selesa tau. Jahitan pun kemas. 🥰 Dan paling penting, ada semua ciri-ciri yang dicari oleh Mommy di atas.

Jaket pengawas tidak termasuk ya.

BERMINAT?

Shopping di website ThomX School ok?

Untuk maklumat lanjut, boleh juga kunjungi Facebook ThomX School.