banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

PKP DAY 15 : ZOOM MEETING KELAS TAEKWONDO

PKP DAY 15 : ZOOM MEETING KELAS TAEKWONDO

Kalau korang yang work from home, mesti dah familiar dengan Apps Zoom ni kan? Ada macam-macam lagi apps kalau nak buat meeting via online ni, tapi hari ni, master kelas taekwondo yang Ariq & Hannah join pilih Zoom.

Untuk mengajar, sebaiknya kena pastikan semua ahli zoom mute mic tu. Biar yang mengajar je ‘bersuara’. Sebab, once mana-mana ahli bersuara, video akan terfokus kat orang tu. Kacau betul. Hahaha.

Contoh yang terjadi masa latihan taekwondo tadi. Tengah dok tendang-tendang, ada yang bersuara. Tenggelam sekejap video master. Huhu..

Walaupun ada la campur tak fokus tu (Ariq of course), Mommy & Daddy memang buat tak tau je dari jauh. Kalau melayan, nanti lagi dia mengada. Lapar lah. Penat lah. Buat tak tau, boleh je ikut apa master dok ajar. Hahaha..

(Visited 285 times, 1 visits today)

1 thought on “PKP DAY 15 : ZOOM MEETING KELAS TAEKWONDO”

  1. aziana says:

    Dapat jugak wacha2 dush2 kat rumah ye.. moga cepat2 berakhir PKP, boleh beraktivit seperti biasa. inshaAllah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TIPS LATIH ANAK KE TANDAS TRAINING 3 HARI. PRAKTIKAL SEMINGGU

ALAMAK.. EKSIDEN! APA TIPS LATIH ANAK KE TANDAS ATAU POTTY TRAINING YANG CEPAT YE?

Ahaaa.. Mommy yakin, ramai yang masih struggle nak potty train anak. Marilah Mommy kongsi

CHECK KEHADIRAN ANAK KE SEKOLAH SECARA ONLINE

CHECK KEHADIRAN ANAK KE SEKOLAH SECARA ONLINE

Mujurlah ada group sharing perihal anak-anak sekolah ni. Terima kasih kak Arbi sebab bagi

ULANGKAJI SUBJEK PJK TAHUN 1

Esok.. hari kedua exam pertengahan tahun hannah damia. Untuk darjah 1. Dan ketika ulang

error: Content is protected !!