banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

PKP DAY 15 : ZOOM MEETING KELAS TAEKWONDO

PKP DAY 15 : ZOOM MEETING KELAS TAEKWONDO

Kalau korang yang work from home, mesti dah familiar dengan Apps Zoom ni kan? Ada macam-macam lagi apps kalau nak buat meeting via online ni, tapi hari ni, master kelas taekwondo yang Ariq & Hannah join pilih Zoom.

Untuk mengajar, sebaiknya kena pastikan semua ahli zoom mute mic tu. Biar yang mengajar je ‘bersuara’. Sebab, once mana-mana ahli bersuara, video akan terfokus kat orang tu. Kacau betul. Hahaha.

Contoh yang terjadi masa latihan taekwondo tadi. Tengah dok tendang-tendang, ada yang bersuara. Tenggelam sekejap video master. Huhu..

Walaupun ada la campur tak fokus tu (Ariq of course), Mommy & Daddy memang buat tak tau je dari jauh. Kalau melayan, nanti lagi dia mengada. Lapar lah. Penat lah. Buat tak tau, boleh je ikut apa master dok ajar. Hahaha..

(Visited 286 times, 1 visits today)

1 thought on “PKP DAY 15 : ZOOM MEETING KELAS TAEKWONDO”

  1. aziana says:

    Dapat jugak wacha2 dush2 kat rumah ye.. moga cepat2 berakhir PKP, boleh beraktivit seperti biasa. inshaAllah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

ARIQ EMIR START MENGAJI

Alhamdulillah.. Malam tadi merupakan kelas pertama Ariq & Hannah mengaji. Kat surau rumah jer.

REWARD PUASA : RAINBOW DASH, MY LITTLE PONY

Kakak nak Rainbow Dash! Apakebenda la pulak tu kakak oi? My Little Pony la

FORUM POSITIVE PARENTING DI KIDZANIA KUALA LUMPUR [PART 1]

FORUM POSITIVE PARENTING DI KIDZANIA KUALA LUMPUR | 5 Disember 2015 (sabtu) yang lalu,

error: Content is protected !!