banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

ARIQ EMIR START MENGAJI

Alhamdulillah..

Malam tadi merupakan kelas pertama Ariq & Hannah mengaji. Kat surau rumah jer. Ada ustazah sudi ajar.

Mulanya Mommy risau jugak sebab tak tahu macam mana respon Ariq. Hannah dah biasa mengaji, ok la.

Tapi, sampai je depan ustazah, ustazah cakap duduk, terus pegang Iqra dan duduk depan ustazah sampai berlaga lutut. Punya la rapat 🤣

Boleh fokus, boleh duduk diam, dah banyak kenal huruf dan boleh membaca juga. Inshaa Allah. Kita mengaji gini je la adik eh?

Kafa tu takpelah. Tak de rezeki. Lagipun adik pun bukan aliran perdana nak belajar2 subjek2 serius mcm kakak. It’s ok.

Kita jalan terus.

FEEDBACK USTAZAH : Ariq boleh fokus dan very ‘clever’ katanya. Alhamdulillah. Sekarang dua beradik ni akan mengaji 2x seminggu. Kena makan awal dan tidur lambat sikit lah sebab kelas start jam 9 malam.

#hannahdamiaariqemir

(Visited 165 times, 1 visits today)

2 thoughts on “ARIQ EMIR START MENGAJI”

  1. Hafiz Rahim says:

    Tahniah ariq and mommy

  2. ikbal says:

    alhamdulillah. semoga dapat terus mengaji untuk meningkatkan pengetahuan agama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

error: Content is protected !!