banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

NURYN – PERSEDIAAN MELAWAN ‘VIRUS’

NURYN TUPPERWARE - PERSEDIAAN MELAWAN VIRUS

Apa persediaan korang dalam ‘musim’ virus ini? 😱

Item wajib bagi Mommy semestinya Sanitizer Cream dan Sanitizer Spray. Lindung diri sendiri dengan memakai Sanitizer Cream dan juga sembur-sembur sahaja dengan barang sekeliling Mommy dan anak-anak dengan Sanitizer Spray. 😉

Saiz item yang Mommy guna itu pula wajiblah praktikal dan boleh dibawa kemana-mana. Sumbat sahaja dalam beg. Guna bila-bila masa sahaja. Risau kan virus-virus nih.. 🙏🏻

Dan untuk kulit wajah dan badan pula, Mommy akan pastikan produk itu mengandungi ramuan bahan semulajadi, tidak melekit atau berminyak, tidak mengandungi alkohol, paraben, pewangi atau pewarna. 😍

Paling penting, setiap kali Mommy guna, ia akan melembapkan kulit dengan serta merta. Yang seronoknya, satu badan boleh sapu tau. Boleh la elak kulit kering, atau redakan kulit yang merengsa akibat sinaran matahari, kemerahan atau kegatalan.

Kenapa Mommy perlukan produk ini? Mommy ni dah la alah dengan sabun. Lepas mandi jer, mesti nak garu-garu. Jadi sejak Mommy amalkan produk ini, masalah tu selesai! Serius!! 🥰

Eh.. produk apa yang Mommy cakap ni ye? 🧐

Korang tahu ke belum yang Tupperware Brands Malaysia ada keluarkan produk berasaskan Habbatus Sauda dan Aloe Vera? Very natural product kan?? Oh i like!! 🤗

Haa.. Mommy tengah guna 3 produk ini lah..

1) Nuryn Habbatus Sauda Sanitizer Cream
2) Nuryn Habbatus Sauda Sanitizer Spray
3) Nuryn Aloe Vera Skin Soothing & Moisturizing Gel

Mommy cerita sikit tentang kebaikan ketiga-tiga produk baru Nuryn ini.

NURYN HABBATUS SAUDA SANITIZER CREAM & SANITIZER SPRAY

– tiada alkohol
– mesra wuduk
– tiada paraben atau bahan kimia
– cegah jangkitan kuman atau bakteria 99.9%
– boleh jadi losyen (cream)
– lembapkan kulit
– ada minyak aromaterapi oren
– sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi

Review : Mommy paling suka sebab bau dia best sangat. Senang guna dan diyakini suci. Best betul!

NURYN ALOE VERA SKIN SOOTHING & MOISTURIZING GEL

– tidak melekit atau berminyak
– ada cooling effect
– bebas paraben, pewangi, pewarna dan alkohol
– boleh jadi mask muka (sapu dan biar 15 minit)
– boleh jadi base make up
– boleh guna selepas bercukur
– boleh merawat masalah rambut seperti kusam, kasar, kering
– boleh jadi eye relaxing dengan cara picit sedikit di atas cotton pad & letak di atas mata
– boleh kurangkan masalah kerapuhan kuku
– boleh jadi pelembap badan
– boleh rawat sunburn

Review : Sejuk. Best. Banyak giler khasiat Nuryn Aloe Vera ini. Sapu je untuk pelbagai khasiat.

Percaya tak produk di atas berharga antara RM22 sehingga RM29 sahaja. Harga kalau nak lagi murah, korang boleh jadi ahli Tupperware. Lagi untung!!

Kalau korang berminat, boleh je direct beli kat Abang Shaiful Kamaluddin atau direct whatsapp www.wasap.my/60176726083

======

Mommy menyediakan servis produk shoot (just whatsapp je k?)

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

KAHAK, SELSEMA, BATUK BAYIKU DENGAN GAMAT EMAS

KAHAK, SELSEMA, BATUK BAYIKU DENGAN GAMAT EMAS Dah beribu ringgit habis utk Hannah dek

FESYEN DAN LELAKI? TIPS FESYEN LELAKI YANG PERLU ANDA TAHU!

Bila sebut mengenai fesyen, Mommy rasa ia lebih merujuk kepada wanita. Wanita dan fesyen

LOKIA: PENDARAHAN SELEPAS BERSALIN

Lokia (pendarahan posnatum) Apa itu lokia? Setiap wanita mengeluarkan darah selepas melahirkan bayi. Ini

error: Content is protected !!