Naracards Korea-Seoul Set

BERCUTI KE KOREA – MASALAH KRONIK SETIAP ORANG SEBELUM PERGI BERCUTI

BERCUTI KE KOREA - MASALAH KRONIK SETIAP ORANG SEBELUM PERGI BERCUTI

Nak bercuti ke Korea?

Aduh… Percutian dah dekat tapi itinerary tak plan lagi. Takut sesat kalau nak travel sendiri. Nak guna travel agen tak mampu. Masalah bahasa buat lagi lemah semangat nak travel ke korea.

Kat mana ye tempat menarik nak pergi kat Korea?

Macam-macam soalan bermain di fikiran. Macam mana ni???

Fuhhh.. Nasib baik ada Naracards Korea Travel guide yang memudahkan percutian korang ke Korea.

Naracards Korea-Seoul Set

Dengan Naracards korang tak perlu risau lagi semua masalah di atas.

Apa itu Naracards Korea Seoul, Busan & Jeju?

Naracards merupakan koleksi informasi tempat2 menarik dan bantuan perjalanan ke setiap destinasi dalam bentuk ‘business card’.

Setiap kad ada maklumat nama tempat, alamat, map, dan panduan nak pergi ke tempat tersebut.

Siap ada translation Korea ke English lagi. Senang nak guna kad ni masa naik teksi, guna train atau memandu di Korea. 

Apa ada dalam kad Naracards ni?

Dalam setiap kad ada Nama tempat, alamat, phone, maps, kategori, maklumat subway, gambar dan harga tiket masuk (Naracards Jeju sahaja).

Naracards akan bantu korang semasa korang melancong nanti.

Betul ke Naracards ni membantu?

Masih rasa ragu dengan Naracards? Tak perlu risau korang boleh request sampel Naracards terlebih dahulu > http://bit.ly/33a2pOD

Dengan sampel korang boleh cuba dan lihat Naracards dengan lebih dekat.

Apa yang penting mesej Naracards nak sampaikan adalah membantu memudahkan percutian korang secara sendiri tanpa khidmat travel agen.

Cuba jangan tak cuba. Dah ramai yang berjaya travel dengan Naracards ni.

Baca testimoni di laman web Naracards > http://bit.ly/33a2pOD

Jom cuba guna Naracards. Siapa tahu Naracards akan mengubah cara korang travel di masa akan datang?

Naracards Korea-Seoul Set

(Visited 104 times, 2 visits today)

3 thoughts on “BERCUTI KE KOREA – MASALAH KRONIK SETIAP ORANG SEBELUM PERGI BERCUTI”

  1. Tatie says:

    senangnya bila ada card ni .. nampak kecil dan mudah dibawa kemana-mana

    1. YB Shehan says:

      yup. saiz poket je nih hehe

  2. Ashish Rawat says:

    Thanks for the information. Nice post and very useful for many.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!