banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

LIRIK I WANT YOU TO LOVE ME – ALIF SATAR

lirik i want you to love me alif satar

Alif Satar – I Want You To Love Me

Setiap kali ku tenggelam
Dalam perasan hatiku
Hanya wajahmu dalam fikiran ku
Adakah kau pun begitu

Dan tiap kali ku merindu
Rasa yang menikam di kalbu
Ku terhempas bila teringat kamu
Ooo…

Kembalikanlah padaku waktu yang lalu
Kini ku tak lagi mampu mencinta seperti dulu

I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak layak memiliki
Dirimu yang setia menanti

I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak sanggup melihatmu
Tersakiti kerna diri aku

Siapa yang bisa buatku berubah (it’s you)
Siapa yang bisa buatku merasa (it’s you)
Bahgia saat diri aku terjaga (it’s you)
I know It’s you..uu

Oh, Aku tahu pernah ku berjanji
Takkan ada yang mengganti
Itukan hati
Berubahkan pasti

Kembalikanlah pada ku
Waktu yang lalu
Kini ku tak lagi mampu
Mencinta seperti dulu

Coz, I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak layak memiliki
Dirimu yang setia menanti

I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak sanggup melihatmu
Tersakiti kerna diri aku

Siapa yang bisa buatku berubah (it’s you)
Siapa yang bisa buatku merasa (it’s you)
Bahgia saat diri aku terjaga (it’s you)
I know It’s you..uu

Kini ku tahu dirimu
Yang terakhir buat diriku
Ku beri segala
Untuk mu..uu..uu
Huu.uuuu.uuuuu.uuuu..

I want you to love me (I want you to love me)
I want you to care (I want you to care)
Kerna ku tak layak memiliki
Dirimu yang setia menanti

I want you to love me
I just want you to care
Kerna ku tak sanggup melihatmu
Tersakiti kerna diri aku

Siapa yang bisa buatku berubah (yeaahh)
Siapa yang bisa buatku merasa (it’s you)
Bahgia saat diri aku terjaga (it’s you)
I know It’s you..uu

++++

Gigih tunggu 12 tengah malam tadi. Countdown/teaser untuk lagu ini pun dah berdebar tau. Bijak tul Alif Satar ni.. Haa.. Kalau korang nak tengok macam mana dia countdown sebelum dia publish lagu ni kat youtube malam tadi, korang boleh tengok ig dia.. @alifsatar.

Untuk pengetahuan korang juga (walaupun korang tak nak tahu), Mommy dah repeat lebih 20 kali dari malam tadi. Hahahaha..

Jiwang oiii.. Jiwang.. I want you to love me toooooooooooooooo!!!

(Visited 2,637 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

CARI IDEA HADIAH HARI GURU 2019?

CARI IDEA HADIAH HARI GURU 2019?

Mommy pun!! Plan asalnya, Mommy cuma nak tempah Fridge Magnet yang ada ucapan SELAMAT

TAHNIAH AKIM-STACY : SAH BERGELAR SUAMI-ISTERI

TAHNIAH AKIM-STACY : SAH BERGELAR SUAMI-ISTERI | Tahniah buat Akim Ahmad dan Stacy yang

DALAM BANGI PUN BOLEH SESAT?

Nak dijadikan cerita.. Mommy ada Food Review best giler hari ni. Nape best? Uols

error: Content is protected !!