sewa pocket wifi travel
Naracards Korea-Seoul Set

NAK BUAT IKLAN KAT FACEBOOK, TAPI TAK PANDAI NAK TULIS!


Nak buat iklan kat Facebook tetapi tak pandai nak tulis! Cuba.. Bukan tak cuba untuk taip kat Facebook, tapi lepas tu delete. Taip je delete. Last-last tak taip langsung!

Jadi blur, tak ada idea nak taip apa. Lagi-lagi kalau nak jual barang. Lagi lah kelaut nak buat ayat-ayat manis ni.

Bukan korang saja ada masalah ni. Mommy pun sama. Kalau kata tak pandai nak tulis langsung nampak sangat pulak teruknya.

Tapi nak buat ayat menjual bagi menarik dalam Facebook tu yang tak berapa nak jadi. Haishhh!

Tulis kang, Mommy yang like, Mommy juga yang komen kang. Kawan-kawan lain buat macam tak nampak je post Mommy. Sobsss..

Diorang nampak Mommy rasa tapi tak tau nak like ke tak sebenarnya. Kan? Ke? Huhu..

Nak menjual dalam Facebook ni ada seni dia. Bukan boleh main hentam je. Memang hampeh la.

Cara dia kena bercerita dalam Facebook kita ni. Baru la orang nak baca. Betul tak??

DIRECT SALES PUNCA IKLAN KORANG KRIK-KRIK

Korang tahu tak salah satu sebab kenapa korang iklan dekat Facebook korang lepas tu krik krik?

Sebab direct sales! Direct sales orang tak suka! Sapa nak tengok iklan? Memang tak lah.. Kecuali letak orang lawa pakai bikini. Ye dak?

Orang lagi suka baca kisah-kisah hal orang ni. Barulah layan, syok dan stim nak mengumpat. Bawang sangat!!

Masalahnya, macam mana nak buat cerita hal orang dan digabungkan dengan iklan?

Tak perlu susah payah nak pikir benda ni semua sampai boleh darah tinggi.

So cara paling mudah kalau tak pandai nak buat cerita, korang guna je 176 Template Copywriting The Story Selling yang orang dok guna ni.

Mudah wehh.. Korang copy, edit mana yang perlu, lepas tu paste kat Facebook. Tak payah pening-pening kepala.

Kenapa baru sekarang keluar benda ni?!!

Benda apa pulak dah yang keluar? Buasir ke?

Template Copywriting The Story Selling derr..

Ada 176 template untuk 44 niche produk yang berbeza. Wow!

Niche apa yang ada dalam Template Copywriting The Story Selling ni?

  • Cari Ejen Stokis
  • Jual Baju Melayu
  • Jual Kereta
  • Jual Kuih Raya
  • Jual Kursus Spa
  • Jual Makanan
  • Jual Mesin Penapis Air
  • Jual Pakaian Kanak-Kanak
  • Jual Pakaian Wanita
  • Jual Pakaian Wanita Mengandung
  • Jual Pakej Pelancongan
  • Jual Pakej Perkahwinan
  • Jual Perabot
  • Jual Perfumes
  • Jual Produk Besarkan Payudara
  • Jual Produk Buang Bulu
  • Jual Produk Doorgift
  • Jual Produk Gatal Kulit
  • Jual Produk Hilang Parut
  • Jual Produk Hilangkan Kotoran
  • Jual Produk Jerawat
  • Jual Produk Ketat Wanita
  • Jual Produk Kurus
  • Jual Produk Madu
  • Jual Produk Minda
  • Jual Produk Pembersihan Kereta
  • Jual Produk Rambut
  • Jual Produk Resdung
  • Jual Produk Sakit Lutut
  • Jual Produk Tambah Susu Ibu
  • Jual Produk Ubat Kuat
  • Jual Sabun Hilang Daki
  • Jual Set Krim Kecantikan
  • Jual Takaful Insurans
  • Jual Tudung
  • Service Aircond
  • Service Bekam
  • Service Buat Design
  • Service Buat Website
  • Service Coaching
  • Service Homestay
  • Service Mengajar Kelas Makeup
  • Service Photographer Videographer
  • Service Repair Komputer

Perghh! Padu! Dalam 1 tajuk tu ada 4 copywriting beremosi kelakar, sedih, takut dan marah.

TESTIMONI

Ok nah Mommy tunjuk satu testimoni untuk korang.

Kena cepat dapatkan!

Taknak tulis banyak-banyak dah. Terus ke sini : https://bit.ly/2V3E2kd

Selamat Maju Jaya!!

Tags: , , , , , , ,

2 thoughts on “NAK BUAT IKLAN KAT FACEBOOK, TAPI TAK PANDAI NAK TULIS!”

  1. sueizza says:

    kannnn org tak mo like n baca kalau iklan direct,nak ken buat drama skit huhuuu bagusnya siap ada template

  2. Baguihnya ada template, senangkan hidup hehe
    Mama Kembar Tiga recently posted…Pengalaman Kali Pertama Si Kembar Tiga Naik Kapal Terbang…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!