Naracards Korea-Seoul Set

Month: February 2019

SOFT PINK MAKEUP TUTORIAL WITH ALTHEA MAKEUP BOX (2)

SOFT PINK MAKEUP TUTORIAL WITH ALTHEA MAKEUP BOX

Bagi mereka yang pernah tonton video 1st Makeup Tutorial Mommy menggunakan produk dalam #AltheaMakeup box kali ini, Mommy ucapkan ribuan

MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG USAHAWAN CUCKOO (MACUC) 2019 (2) - Copy

MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG USAHAWAN CUCKOO (MACUC) 2019

Mommy yakin, ramai sahabat-sahabat dan pengikut facebook & instagram Mommy perasan gambar yang Mommy kongsi ni kan? Kalau tak perasan,

SEBULAN LEBIH MENDERITA..

Untuk tarikh hari ni, 22 Feb, sedar tak sedar, dah sebulan lebih Mommy suffer sakit tangan kanan.. Ye.. Dari awal

BUTA - CALIPH BUSKERS FEAT FAIZAL TAHIR

MATA MASUK HABUK!! KENAPA AKU TAK PERNAH DENGAR LAGU NIH?

BUTA! Tetiba ternampak tajuk ini di Youtube aku. Eh Faizal Tahir? Caliph Buskers? Bila masa ada lagu nih? Tarikh publish

BIOUSAHAWAN 2019 – PELUANG USAHAWAN MEMPERKASAKAN PERNIAGAAN

BIOUSAHAWAN 2019 – PELUANG USAHAWAN MEMPERKASAKAN PERNIAGAAN

Antara sebab-sebab utama ramai berminat untuk menjadi usahawan adalah ingin mengejar peluang baru, ingin merealisasikan impian sendiri, untuk kebebasan tanpa

CARA RENEW PASSPORT SECARA ONLINE MELALUI MyIMMs - e-SERVICES (1)

CARA RENEW PASSPORT ONLINE MELALUI MyIMMs – e-SERVICES

Teringat pengalaman Mommy nak renew passport kali kedua di UTC, punya lah lama, dengan anak-anak cranky, buat Mommy sentiasa berdoa

CLEANHERO - PAKAR CUCIAN KARPET, KUSYEN KERETA, SOFA DAN TILAM (16)

CLEANHERO – PAKAR CUCIAN KARPET, KUSYEN KERETA, SOFA DAN TILAM

Adakah kereta korang mempunyai masalah debu berterbangan, berhabuk, kotor, punyai dakwat, kusam, berkulat? Malu juga kan kalau kusyen kereta kita

scammer 0166692513

HATI-HATI DENGAN SCAMMER 0166692513

Mommy copy semula apa yang Mommy di tulis di Facebook, tentang apa yang jadi kat Mommy hari ni. Ya, Mommy

error: Content is protected !!