Naracards Korea-Seoul Set

KE HATYAI KITA!! | TRIP MURAH KE HATYAI

KE HATYAI KITA!!

Sekadar nak pastikan cop di buku merah sekali lagi untuk tahun 2018. Hahaha.. 3 negara dah tahun ini. Alhamdulillah..

Penutup 2018, Mommy ke Hatyai. Hoyeah. Dah lama teringin jejak Thailand, cuma kali ini baru betul-betul decide nak pergi. Itu pun redah jer. Boleh kan?

Mommy ke Hatyai kali ini dengan 3 orang team KBBA9. Wah.. macam kembara sponsored plak. Tidak yer. Kali ini, sendiri sponsor diri sendiri. Ahahaha..

Team kembara ke Hatyai 2018 ialah Kaklong, Kak Nani Mama Kembar Tiga & Kak Nina. Haaaa.

KE HATYAI KITA!! TRIP MURAH KE HATYAI (PART 1)

Perancangan yang tiada apa-apa perancangan pun sejak awal tahun. Sekadar buat saving tiap-tiap bulan, akhirnya terkeluar plan nak ke Hatyai. Ok juga kan?

Rujuk macam-macam blog juga la untuk ke sana. Jadi, marilah tengok apa yang best kat Hatyai? Berapa kos penginapan kami di sana? Berapa bajet Mommy buat? Apa yang kami makan? Berapa kos pengangkutan kami? Haaaa.. Nak baca ke?

BACA : ITINERARY RINGKAS 3 HARI 2 MALAM DI HATYAI DAN SONGKHLA

(Visited 246 times, 4 visits today)
Tags: , , , , , , , ,

4 thoughts on “KE HATYAI KITA!! | TRIP MURAH KE HATYAI”

  1. Nina Mirza says:

    Memang syiokkk… Budget tak besar pun buleh bappy

  2. Haida says:

    Happynya tengok muke sorang-sorang ni. nampak satu kepuasan dapat enjoy mcm ni kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge