Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

RANCANG PERCUTIAN MUSIM SEJUK DI SAPPORO, JEPUN?

Teringin melancong ke Sapporo, Jepun? Nak rasa musim sejuk kan? Masih mencari pakej menarik dan penginapan yang menjimatkan?

Nah Mommy kongsi peluang menarik yang disediakan oleh J Horizons Travel ini.

Untuk pengetahuan korang semua, J Horizons Travel adalah agensi pelancongan yang bertanggungjawab ‘membawa’ Kembara KBBA9 ke Jepun baru-baru ini. Mommy adalah salah seorang daripada team yang menyertai Kembara ke Jepun tersebut.

Sejujurnya Mommy sangat berpuas hati dengan pilihan penginapan di sana, penjimatan dari segi pemilihan pass untuk travel dan sebagainya sepanjang di sana. SUPERB! Memang tidak mengecewakan. Baca journey Mommy tau..

Baca : Pengalaman Mommy di Osaka, Shima & Kyoto, Jepun selama seminggu.

Terima kasih J Horizons Travel. Jepun, ku pasti kembali!

PAKEJ TOUR

Pihak J Horizons menyediakan 2 jenis pakej tour seperti di bawah :

1. 3 hari 2 malam Sapporo Flexi

Untuk pakej 3 hari 2 malam ini, diskaun sebanyak RM198/pax diberikan, di mana pakej termasuk penginapan, sarapan, airport transfer dan tour.

Subsidi ditanggung oleh kerajaan Jepun.

3D Sapporo Flexi Tour 2018-2019 - GENKI (1) 3D Sapporo Flexi Tour 2018-2019 - GENKI (1)

2. 5 hari 4 malam Sapporo / Otaru Tour

Untuk pakej 5 hari 4 malam ini, diskaun sebanyak RM396/pax diberikan, di mana pakej termasuk penginapan, sarapan, 1x lunch, airport transfer dan tour.

Subsidi ditanggung oleh kerajaan Jepun.

5D Sapporo-Otaru Tour 2018-2019 - GENKI (1)

5D Sapporo-Otaru Tour 2018-2019 - GENKI (1)

PAKEJ HOTEL

Jika korang ingin melancong sendiri tanpa menggunakan mana-mana pihak, tetapi inginkan penjimatan hotel yang diberi subsidi oleh Kerajaan Jepun, nah Mommy sediakan beberapa jenis hotel yang boleh korang pilih.

1. HAKODATE ONUMA PRINCE HOTEL (MODERATE TWIN)

HAKODATE ONUMA PRINCE HOTEL (MODERATE TWN) (1)

HAKODATE ONUMA PRINCE HOTEL (MODERATE TWN) (1)

2. HOTEL RESOL HAKODATE (TWIN)

HAKODATE ONUMA PRINCE HOTEL (MODERATE TWN) (1)

HAKODATE ONUMA PRINCE HOTEL (MODERATE TWN) (1)

3. HOTEL RESOL HAKODATE (SEMI DOUBLE)

HOTEL RESOL HAKODATE (SEMI DOUBLE) (1)

HOTEL RESOL HAKODATE (SEMI DOUBLE) (1)

4. JR TOWER HOTEL NIKKO

JR TOWER HOTEL NIKKO

JR TOWER HOTEL NIKKO

5. SAPPORO TOKYU REI HOTEL, EXCEL HOTEL TOKYU

SAPPORO TOKYU REI HOTEL (3) EXCEL HOTEL TOKYU (4)

SAPPORO TOKYU REI HOTEL (3) EXCEL HOTEL TOKYU (4)

Semua pakej di atas boleh ditempah melalui J Horizons Travel. Dan perlu diingatkan bahawa penginapan tersebut adalah sehingga 27 Feb 2019 sahaja. Jadi, jangan tunggu lama-lama ya..

HUBUNGI J HORIZONS TRAVEL

Untuk penerangan lanjut, korang boleh hubungi J-HORIZONS seperti maklumat di bawah :

J-Horizons Travel (M) Sdn.Bhd.
Alamat : Lot L4-C, Level 4, The Weld, No.76, Jalan Raja Chulan, 50200, Kuala Lumpur, Malaysia
Phone : 03 – 2161 0922
Email : tour@j-horizons.com.my
FB Page : www.facebook.com/J-Horizons-Travel-M-Sdn-Bhd-373441562686739/
Website : www.j-horizons.com.my

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “RANCANG PERCUTIAN MUSIM SEJUK DI SAPPORO, JEPUN?”

  1. wow best…lama dah dengar pasal sapporo nih

  2. ina says:

    bila tengok shehan travel.Rasa mudah betul pergi dengan pakej agensi ni. Takpayah bsusah payah memikirkan mana tempat nak pergi yer. Semuanya diaturkan..pilihan hotel pun ada.standby jer duit
    ina recently posted…Minuman Seisi Keluarga Beetroot Powder JoyMixMy Profile

  3. Eh kawan saya pun nak gi sapporo next year Februari. Memang best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!