KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL

KITSUI MEAL REPLACEMENT REVIEW | Mommy dan migrain ni memang kadang-kadang macam kawan. Tensen tau. Punca? Sebab Mommy tak makan atau lambat makan.

Hari pertama Mommy ke Jepun baru-baru ini, dah spoil sebab Mommy lambat sarapan. Namun, sejak dibekalkan dengan Meal Replacement daripada Kitsui Malaysia ini, Mommy dah tak alami masalah angin dalam kepala, berpunca daripada lambat makan.

SARAPAN DENGAN MEAL REPLACEMENT, KITSUI MALAYSIA

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL

Loading...

Mommy difahamkan yang KITSUI Meal Replacement adalah untuk menggantikan makanan tengahari atau makan malam. Ia juga dapat membantu untuk rasa kenyang. Dan seterusnya membantu membakar lemak.

Wah.. menarik ciri-ciri Kitsui Meal Replacement ini..

Kandungannya pula terdiri daripada 4 bahan utama iaitu :

✔ Spirulina
✔ Oat Fiber
✔ Brown Rice
✔ Psyllium Husk

Patutlah mengenyangkan. Ada oat fiber!

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL (3)

 

KEBAIKAN KITSUI MEAL REPLACEMENT

Ramai yang nak kurus, tapi tak tahu macam mana nak buat. Kalau kawal makan, migrain pula. Nah.. Mommy cadangkan untuk cuba Meal Replacement ini.

Walaupun tujuan Mommy bukan untuk kurus, tapi ia memang membantu Mommy semasa travel, dek tak sempat makan. Bila tak sempat makan on time, Mommy tiada isu migrain pun. Itu yang best!

Nah.. kebaikan Kitsui Meal Replacement adalah :

✔ Lebih kenyang dan bertenaga.
✔ Meningkatkan metabolisme badan.
✔ Mengawal berat badan.
✔ Mengawal diet dengan memberikan diet yang seimbang.

Terbaik!

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL (4)

PENYEDIAAN MEAL REPLACEMENT

Cara penyediaan yang mudah buat Mommy langsung rasa tak terbeban angkut sekotak Meal Replacement ketika travel.

Hanya campurkan 1 sachet Meal Replacement ke dalam air suam/sejuk. Goncang sehingga larut dan boleh minum dah..

Jom tengok cara Mommy sediakan Meal Replacement setiap pagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️ YB SHEHAN ❤️ Captions (@myapilot) on

PEMBELIAN DAN MAKLUMAT LANJUT

Untuk pembelian, korang boleh dapatkan di Watson dan Guardian dengan harga cuma RM38.80 sekotak. Trust me.. Berbaloi dan berkesan.

Jangan lupa follow mereka di media sosial ya..

✔ INSTAGRAM : @kitsuimalaysia
✔ FACEBOOK : @kitsuimy
✔ WEBSITE : www.kitsui.com.my

Selamat mencuba..

Loading...

Author: YB Shehan

15 thoughts on “KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL

  1. elok sangat dibawa supplement macam ni bila bercuti luar negara..yealah nak cari makanan yang bolej dimakan agak terhad..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge