Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL

KITSUI MEAL REPLACEMENT REVIEW | Mommy dan migrain ni memang kadang-kadang macam kawan. Tensen tau. Punca? Sebab Mommy tak makan atau lambat makan.

Hari pertama Mommy ke Jepun baru-baru ini, dah spoil sebab Mommy lambat sarapan. Namun, sejak dibekalkan dengan Meal Replacement daripada Kitsui Malaysia ini, Mommy dah tak alami masalah angin dalam kepala, berpunca daripada lambat makan.

SARAPAN DENGAN MEAL REPLACEMENT, KITSUI MALAYSIA

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL

Mommy difahamkan yang KITSUI Meal Replacement adalah untuk menggantikan makanan tengahari atau makan malam. Ia juga dapat membantu untuk rasa kenyang. Dan seterusnya membantu membakar lemak.

Wah.. menarik ciri-ciri Kitsui Meal Replacement ini..

Kandungannya pula terdiri daripada 4 bahan utama iaitu :

✔ Spirulina
✔ Oat Fiber
✔ Brown Rice
✔ Psyllium Husk

Patutlah mengenyangkan. Ada oat fiber!

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL (3)

 

KEBAIKAN KITSUI MEAL REPLACEMENT

Ramai yang nak kurus, tapi tak tahu macam mana nak buat. Kalau kawal makan, migrain pula. Nah.. Mommy cadangkan untuk cuba Meal Replacement ini.

Walaupun tujuan Mommy bukan untuk kurus, tapi ia memang membantu Mommy semasa travel, dek tak sempat makan. Bila tak sempat makan on time, Mommy tiada isu migrain pun. Itu yang best!

Nah.. kebaikan Kitsui Meal Replacement adalah :

✔ Lebih kenyang dan bertenaga.
✔ Meningkatkan metabolisme badan.
✔ Mengawal berat badan.
✔ Mengawal diet dengan memberikan diet yang seimbang.

Terbaik!

KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL (4)

PENYEDIAAN MEAL REPLACEMENT

Cara penyediaan yang mudah buat Mommy langsung rasa tak terbeban angkut sekotak Meal Replacement ketika travel.

Hanya campurkan 1 sachet Meal Replacement ke dalam air suam/sejuk. Goncang sehingga larut dan boleh minum dah..

Jom tengok cara Mommy sediakan Meal Replacement setiap pagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️ YB SHEHAN ❤️ Captions (@myapilot) on

PEMBELIAN DAN MAKLUMAT LANJUT

Untuk pembelian, korang boleh dapatkan di Watson dan Guardian dengan harga cuma RM38.80 sekotak. Trust me.. Berbaloi dan berkesan.

Jangan lupa follow mereka di media sosial ya..

✔ INSTAGRAM : @kitsuimalaysia
✔ FACEBOOK : @kitsuimy
✔ WEBSITE : www.kitsui.com.my

Selamat mencuba..

Tags: , , , , , , ,

15 thoughts on “KITSUI MEAL REPLACEMENT BANTU MOMMY RASA KENYANG KETIKA TRAVEL”

  1. mas saari says:

    Wahhh menarik untuk ai yang diet ni, nak cuba jugak!

  2. fiza pun minum kitsui ni,bagusss byk kebaikan dia

  3. Nak try bawak untuk next trip lah, aii geng lambat makan ja migrain gak nnt ni
    Mama Kembar Tiga recently posted…Tak Suka Makan Sayur? Surya Chlorophyll Penyelesaian Paling Mudah!My Profile

  4. Dura Norell says:

    Sesuai bawa masa bercuti..

  5. Huda says:

    bagus yer meal replacement ni. next time travel nak bawalah satu kotak.

  6. azni says:

    wah betul jugak erk.. bawak ni masa travel. dapat jimat duit jugak hahhaha

  7. saps says:

    lepas ni kalau nak pergi travel atau outstation nak bawa nii… hihih
    saps recently posted…SAPS Ibu Bapa: Semakan Keputusan Peperiksaan 2018My Profile

  8. JULIA JOHARI says:

    senangnya nak travel, terjaga kesihatan dan perut pun kenyang…oat fiber tu best

  9. Ai says:

    Bagus buat preparation bab makan ni. Perut lapar tak seronok nak jalan.

  10. Nadia Johari says:

    memang bagus kitsui ni..wah boleh jadi pengganti kalau tak makan..macam2 produk kitsui ni..yang penting semua memng bgus..

  11. wan says:

    mudah..mengurangkan beban…senanglah travel semua lepas ni …
    wan recently posted…Semakan Keputusan Peperiksaan Saps Ibu BapaMy Profile

  12. Yanty Lee says:

    wah kalau camni leh ganti mknn berat la erk.. leh amal utk yg nk diet juga ni this is so cool..nk pi usha la

  13. duns says:

    nak travel mana-mana.. kesihatan paling utama… apa-apa pun KITSUI memang terbaik..
    duns recently posted…Kemaskini Borang Permohonan SPA8i Online (SPA8)My Profile

  14. Ema says:

    elok sangat dibawa supplement macam ni bila bercuti luar negara..yealah nak cari makanan yang bolej dimakan agak terhad..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!