Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

BAWA TRAVEL SET LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN

Antara item penting yang wajib masuk dalam travel checklist setiap kali Mommy travel adalah set penjagaan diri seperti losyen, pelembap dan ubatan seperti minyak angin.

Dan sekali lagi, Cosmoderm berjaya pikat hati Mommy untuk bawa produk ini ke negara matahari terbit iaitu Jepun. Set ini memudahkan kita sebagai pengguna kerana ianya adalah satu set lengkap, comel, murah dan yang paling penting natural, HALAL dan selamat.

Mommy pilih Travel Set Limited Edition Cosmoderm ini untuk perjalanan Mommy kali ini.

BAWA SET TRAVEL LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN (2)

Apa yang ada dalam TRAVEL SET LIMITED EDITION COSMODERM ni ya?

1. VITAMIN E CREAM 3,000 I.U

BAWA SET TRAVEL LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN (6)

  • Penyelamat kulit daripada kering, diperkaya dengan minyak Vitamin E, Minyak Rosehip dan Minyak Zaitun
  • Melindungi kulit dan menghalang kekeringan melampau yang boleh menyebabkan kulit mengelupas
  • Membantu mengurangkan garis halus, kedutan, parut dan kulit kusam

Pengalaman Mommy

Mommy amalkan setiap pagi dan malam sepanjang 7 hari Mommy di Jepun untuk selamatkan kulit Mommy dari kering.

Dengan saiznya yang kecil, Mommy sentiasa pastikan ia ada dalam backpack Mommy. Sapu je kalau rasa kulit Mommy dah mula kering. Easy!

2. TEA TREE OIL MAGIC BODY LOTION

BAWA SET TRAVEL LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN (14)

  • Meredakan iritasi atau kegatalan kulit secara efektif, mempunyai kandungan Minyak Tea Tree, Chamomile dan Lidah Buaya
  • Membantu meredakan iritasi dan selar matahari pada kulit, serta mengelakkan kulit melecet
  • Penghalau nyamuk, serangga dan pepijat katil

Pengalaman Mommy

Kulit Mommy agak sensitif terutamanya di bahagian kaki. Memang tergaru-garu kalau lepas pakai longjohn tu. Tak tahan betul. Untuk elak gatal-gatal kulit, Mommy akan sapu seluruh badan dan kaki dengan TTO Magic Body Lotion ni. Biasanya Mommy guna setiap pagi dan malam sebelum tidur.

Percaya atau tidak, ia juga boleh digunakan sebagai deodoran natural. Haaa..

3. TEA TREE OIL SHOWER GEL

BAWA SET TRAVEL LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN

  • Kesegaran menakjubkan untuk lawan bau badan dan jerawat badan
  • Membersih kulit dengan lembut tanpa rasa kering atau melekit
  • Lembut, tanpa iritasi dan anti-bakteria
  • Kulit rasa nyaman dan bersih
  • Sesuai untuk golongan remaja dan dewasa

Pengalaman Mommy

Pergi ke negara orang, kadang-kadang rasa tak yakin dengan toiletries mereka. Sebab tu Mommy bawa Travel Set Limited Edition Cosmoderm ini. Barulah yakin sikit nak mandi buih. Hehehe. Best tau shower gel ni. Tambahan pula kalau korang stay hotel yang ada bath tub. Cuba letak dalam bath tub tu. Superb!! Berbuih-buih haaa…

BAWA SET TRAVEL LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN (3)

KELEBIHAN TRAVEL SET LIMITED EDITION COSMODERM

BAWA SET TRAVEL LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN (18)

Antara kelebihan set travel ini:

  • Disahkan Halal
  • Bebas haruman
  • Bebas Paraben
  • Ringan dan senang dibawa
  • Efektif dan pelbagai fungsi

Item lain yang wajib bawa : Elak sakit kaki dengan Deep Heat Lotion Cosmoderm

Mommy sarankan kalian dapatkan Set Travel Cosmoderm ini jika nak bercuti. Pek ini ada dijual di laman web www.cosmoderm.com.my dan farmasi terpilih.

“INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM!”

Selamat bercuti.

Tags: , , , , , , ,

3 thoughts on “BAWA TRAVEL SET LIMITED EDITION COSMODERM KE JEPUN”

  1. ina says:

    terbaik betul tengok set cosmoderm ni.Macam kit keshatan lah lebih kurang.Memang dah kena beli juga ni kit ni.Mudah..

  2. ina says:

    berbaloi ni simpan 1.. beg pon comel,mudah di bawa,jimat space lah
    ina recently posted…TIPS for Kitchen Renovation with a BudgetMy Profile

  3. Eh. Cosmoderm ade travel set? Nanti bole promote kat kawan yang nak try hari tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!