Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

YLEO BUKAN SEKADAR MINYAK..

Terjebak dengan YLEO sejak Nov 2015 lagi.. Masa tu, Mommy cari solution untuk Ariq Emir, supaya dia dapat DEEP SLEEP.

Susah nak tidur, selalu meragam dan masa tu pun belum confirm lagi yang dia ada ASD with HYPERACTIVITY.

Then, bila Mommy kaji tentang YLEO masa tu, Mommy dapati EO yang paling sesuai untuk Ariq masa tu adalah CEDARWOOD dan LAVENDER.

Kalau beli sebotol dua je, macam rugi jer. Sebab.. bila congak-congak semula, harga 13 botol masa tu lebih berbaloi, iaitu grab SET PSK terus.

Yang nih..

yleo

Kalau dikira semula harga setiap botol ni, lebih 1K woo. Jadi nak tak nak, Mommy usaha juga untuk Ariq.

Mommy gigih kumpul duit setiap bulan, demi nak grab Premium Starter Kit nih.

Duit boleh cari, tapi keamanan semasa tidur dan ketenangan Ariq sendiri pun Mommy kena usaha selesaikan juga masalah ni.

Akhirnya, 2015 juga Mommy officially jadi salah sorang pengguna EO.

Kelebihan setiap satu EO ni banyak tau. Orang kata Lavender bagi calm masa tidur, tapi Lavender juga sesuai untuk isu anak benjol terlanggar bucu, luka kecil, dan macam2 lagi lah..

2018.. Mommy start nak fikirkan Body Prep pula untuk Ariq. Mudah-mudahan dia boleh calm dan dapat fokus masa ke sekolah nanti.

Oh.. anak Mommy dah nak masuk tahun 1 2019 nanti. Aduh.. Boleh ke..

2 hari lepas, Ariq tetiba je flu. Terus Mommy punggah laci EO Mommy dan grab 2 jenis EO ini..

Thieves untuk disapu di tapak kaki, RC untuk kes batuknya disapu di dada dan belakang badan..

Since dah aktif semula ni, Mommy rasa, ramai juga yang dah follow IG Mommy tentang EO ini.. iaitu www.instagram.com/ybshehan.essentialoils

Mommy akan slowly share apa yang Mommy guna dan untuk apa setiap EO yang Mommy share tu..

Ni baru lepas sapu dada Ariq.. Bau semerbak 1 rumah. Belum diffuse lagi.. Hehehe..

Kalau berminat, leh info Mommy..

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!