Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!!

LAZADA BIG BABY FAIR 2018 | Dulu, kalau sebut Baby Fair ni, Mommy memang akan pastikan diri untuk pergi la tempat sale tu. Tempat paling disukai semestinya Mid Valley. Tetapi, bila anak dah dua, Mommy dah kurang pergi sebab sesak.

Tapi sekarang, dah tak perlu bersesak lagi. Semuanya di hujung jari jer.. Mommy nak kongsi dengan korang mengenai BIG Baby Fair 2018 by Lazada yang sedang berjalan mulai 25 sehingga 29 Julai 2018 ini. Haaaaa.. Tak terlambat untuk shopping ok!

LAZADA BIG BABY FAIR 2018

Yesss. Lazada buat sale beb!! Bagi ibu bapa, Lazada BIG Baby Fair 2018 adalah satu peluang yang tidak boleh dilepaskan! Ada tawaran eksklusif dan diskaun sehingga 80% bagi produk penjagaan bayi. Ini antaranya..

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 1

Pelbagai jenis produk dan barangan yang boleh digunakan untuk bayi anda. Sesetengah produk yang dijual termasuk susu tepung, lampin, botol bayi, dan macam-macam lagi!

Anda juga boleh membeli pelbagai produk bayi dari jenama tempatan dan antarabangsa yang terkenal dengan penjagaan bayi seperti Drypers, Petpet, MamyPoko, Huggies, Dutch Lady, Sweet Cherry, PONEY, Anmum, Philips Avent dan banyak lagi!

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 2

Anda boleh menikmati Free Shipping, Vouchers, Unbeatable Deals, Flash Sale, Hot Deals Below RM49 dan Bundles sepanjang tempoh jualan juga!

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 3

Dalam banyak-banyak item di situ, Mommy tertarik dengan item ini. Heeee.. Nak FREE boleh tak?

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 5

Boleh jadi hadiah birthday nih..

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 6

Kalau ini pun cute juga. Murah pun yer..

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 7

Ini pun minat juga..

APPS LAZADA & #BIGBABYFAIR

Ibu Bapa juga boleh memuat turun Apps LAZADA supaya tidak terlepas tawaran hebat secara online. Dan yang terbaru, anda juga boleh ikuti hashtag #BigBabyFair khas, di mana anda boleh lihat apa yang terbaru atau tawaran istimewa yang eksklusif kepada pengguna media sosial sahaja.

WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!! POTONGAN SEHINGGA 80% TUUU!! 4

Lazada’s Big Baby Fair Facebook Event!

Bantu Super Spy Agent Baby untuk mencapai Mission Adorable dan berpeluang menjadi salah seorang pemenang bertuah!

Bagaimana nak sertai?

  1. Layari link ini : www.facebook.com/events/1807434032675299/ sebelum 29 Julai
  2. Klik “GOING” untuk sertai Big Baby Fair Sale!
  3.  Baca Terma & Syarat di sini.

Hadiah yang akan di-‘unlocked’ adalah :

  • 1,000 “GOING” – 10% OFF Voucher (T&C apply)
  • 3,000 “GOING” – 4X LACTOKID 3 Comfortis (6 pack)
  • 5,000 “GOING” – 3X Sweet Heart Paris ST PALMA
  • 12,000 “GOING” – 5X My Dear Baby Playpen

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

Lazada ni memang dah well known harga mampu milik. Jadi jangan risau yer.. 4 bintang Mommy bagi markah kalau pasal harga murah tu!

Tags: , , , ,

9 thoughts on “WOW! LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAH BERMULA!!”

  1. ummi nani says:

    umminani mmg suka sangat dgn sales di LAZADA.Jimat sangat beli pampers di LAZADA Owh LAZADA buat la sales selalu.. hahah

  2. Dorsett Pink says:

    bestnya. boleh la saya memborong pampers kat sini. hehe

  3. Qaseh says:

    Dah shopping apa tuuu

  4. mas saari says:

    Wowww semua murah² ni!

  5. Rambang mata dibuatnya.

  6. Nadia Johari says:

    wah..rambang mata tengoknyaa..ni tak tahan ni kalau tengok baby fair ni..diskaun banyak

  7. ala..dah terlepas baby fair ni..rugi2

  8. ai says:

    Tak ada baby nak shopping.. huhuhu

  9. wayne harraz says:

    Hi kakak. Jangan lupa singgah wayneharraz.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!