DASHING SPORT – PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF!

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF!

DASHING SPORT – Perfume dan Deodoran Buat Lelaki Aktif | Berpeluh merupakan satu perkara yang biasa. Samada berjalan ke kereta, menghadiri mesyuarat, bersenam di gim, atau melakukan aktiviti harian yang lain, lelaki tidak dapat mengelak daripada berpeluh lebih-lebih lagi dengan cuaca panas di Malaysia.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (13)

Bau badan merupakan masalah yang dihadapi oleh kebanyakan lelaki terutamanya mereka yang aktif dalam sukan. Keadaan ini menyebabkan kaum lelaki semakin mengambil berat terhadap kepentingan menjaga bau badan.

Untuk menangani masalah bau badan dan sentiasa segar, Deodoran Semburan dan Eau De Toilette telah menjadi produk penjagaan harian lelaki yang penting. Deodoran dapat membantu mengawal bau badan serta meningkatkan keyakinan diri manakala Eau De Toilette memberikan wangian yang tahan lama dan kesegaran.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF!

Memilih Deodoran atau Eau De Toilette yang bersesuaian amat penting kerana terdapat produk yang tidak mampu bertahan lama dan meninggalkan kesan kotoran pada pakaian.

DASHING SPORT

DASHING, jenama produk penjagaan diri lelaki kini melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif iaitu DASHING SPORT.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (7)

Lelaki DASHING mempunyai aura yang menampilkan keyakinan dan sifat maskulin. Wangian baharu ini memberikan kesegaran maskulin namun masih mengekalkan ciri esen moden. Eau De Toilette DASHING SPORT mempunyai komposisi sensasi yang mengujakan dengan aroma “sporty” dan gaya ranggi yang sangat sesuai untuk lelaki yang berani menyahut cabaran dan kekal aktif pada masa lapang.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (14)

Dipasaran kini ialah variasi MCFC Hattrick dan Ultimate Kick. Memahami keperluan lelaki aktif untuk berbau harum sepanjang masa, DASHING kini memperkenalkan 2 variasi baharu ke dalam rangkaian DASHING Sport iaitu Hitman dan Golden Boot.

DASHING HITMAN

DASHING Hitman dicipta khas untuk lelaki aktif yang sentiasa bersedia ke mana sahaja.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (10)

Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (10)

Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.

DASHING GOLDEN BOOT

Variasi DASHING Golden Boot pula mempunyai haruman yang lebih Musky dan menggoda.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (12)

Aroma dari daun Rhubarb dan Pimento memberikan kehangatan maskulin kepada si pemakai, manakala kombinasi kayu Kashmir dan Leather memberikan aroma kelelakian maskulin yang memukau dan tidak dapat dilupakan.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (12)

APA YANG BESTNYA KEDUA-DUA RANGKAIAN INI?

Semburan Deodoran DASHING SPORT bukan sahaja memberi perlindungan 24 jam tetapi juga memberikan manfaat 6-dalam-1 yang berkesan mencegah bau badan. Ia mengandungi anti-bakteria, formula cepat kering, tidak meninggalkan kesan di kulit atau di baju serta memberikan keharuman dan kesegaran maskulin optimum sepanjang hari.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (12)
RM12.90 untuk Semburan Deodoran 125 ml

DASHING SPORT Eau De Toilette dengan haruman maskulin berpanjangan boleh didapati dalam reka bentuk bottle yang sporty bersaiz 50 ml.

DASHING SPORT - PERFUME & DEODORANT TERBARU UNTUK LELAKI AKTIF! (12)
RM24.90 untuk Eau De Toilette 50 ml

PENDAPAT MOMMY

Kedua-dua variasi Dashing ini sangat berbaloi untuk dimiliki. Jenama DASHING ini sebenarnya memang jenama favorite Daddy. Baunya tidak terlalu keras dan menusuk, harganya pula sangat berpatutan. Sangat sesuai untuk lelaki seperti Daddy yang selalu aktif dalam sukan badminton dan ke gym. Very recommended.

Untuk lebih lanjut, korang boleh follow instagram @Dashing_My dan laman web mereka www.dashing.com.my.

13 Comments

  1. tq review. boleh kita cuba untuk dak bujang berdua kat rumah ni.. maklum, anakanda dah muda remaja kekdahnya.. kalau tak.. habis di bedal si abah punya.. udah kompius mak nya, mana satu abah, mana satu budak berdua tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge