Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

SELAMAT HARI LAHIR WAHAI SAHABAT..

Selamat pagi. Terfikir.. apakah ucapan Selamat Hari Lahir di Facebook dan Whatsapp sudah cukup buat sahabat Mommy ini. Bila sebut tentang sahabat, ia mungkin membawa maksud sebaya atau jarak umur tak terlalu beza. Jika terlalu beza dah tak jadi sahabat kot. Jadi pakcik. Hahaha..

Memandangkan beza lebih kurang 1 dekad, Mommy tetap anggap sebagai sahabat lah. Ke nak saya panggil pakcik jugak? Lols..

Buat Bamhoq aka Sohoque aka Ishak Ismail,

Selamat Hari Lahir.

HAPPY BIRTHDAY SAHABAT

Kita kenal melalui #kbba dari tahun 2015 hingga sekarang.

Seorang yang tenang dan bercakap bila perlu. Tegas apabila dia rasa yang dia perlu tekankan pendapatnya.

Seringkali berbalah dengan Mommy dalam group, TAPI bukan bermaksud membenci. Harap-harap begitu.

Menjadi pendorong semangat untuk ubah platform blog ini walaupun Mommy murung 2 bulan.

Tak putus asa menjawab walau Mommy tanya 1001 soalan.

Bijak juga memujuk bila Mommy merajuk. Haha. Well.. #ratumerajuk kan?

Bersyukur dengan segala ilmu daripada #sifuwwordpress Mommy nih. Alhamdulillah.

Terima kasih atas segalanya Bamhoq.

Moga Allah rahmati hidup Bamhoq sekeluarga. Moga berbahagia selalu wahai sahabat.

Last ucapan,

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM - IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND BLUE LAKE, TARAWERA, AGRODOME AT ROTORUA (SPRING TIME) (PART 5) (11)

BILA NAK AJAK TRAVEL LAGI? lols

7 thoughts on “SELAMAT HARI LAHIR WAHAI SAHABAT..”

  1. sohoque says:

    Wow… entri birthday present ni. Hahaha… tq tq… harap ai lah jadi orang pertama yang komen ni..

  2. Pakcik? Hahhahaaa
    Happy birthday bam Hoq, sifu yg awesome!

  3. Pencari Makan says:

    Selamat Hari Lahir Bamhoq.

  4. Hafiz Rahim says:

    Entri bodek ni hahaha larik

    1. YB Shehan says:

      hahaha dapat pe kalau bodek? lols

  5. SalinaJohari says:

    BamHoq memang terbaik … sifu blogger yg disayangi .. pertama kali nampak garang..tp dalam hati ada taman tau…kehkehkeh

  6. Qaseh says:

    Wow entry khas gitu ahaks .. hb pakcik hoq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!