Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

KALAU TAK DE JOB, TAK PAYAH UPDATE KE?

Ha tu diaaaaa. Mula dah berleter kat diri sendiri. Ya Allah Nabila.. Ngapain begini sih??? Sejak akhir-akhir ni, kesibukan melanda. Plus, baru sekarang rasa badan bertenaga sedikit. Kalau tak, membungkus je kerjanya. Haishhhh..

Kadang-kadang tu, baru je nak mula menaip, akan ada makhluk kecik memanggil-manggil. Mommy.. Mommy.. Jadi entri personal tu dah semakin slow. Ohh nooooooo..

Oh ya. Untuk tahun 2018 ni, ini kali ke 2 Mommy beranikan diri tuka template baru. Awal bulan hari tu, Mommy dah cuba tuka template dah, tapi baru perasan yang ada orang pakai template yang sama. Terus rancang nak tukar. Haha. Ya, sebolehnya taknak lah sama dengan orang yang Mommy kenal. Kalau tak kenal, ok sikit. Cuma Mommy harap, yang terbaru ni, takde siapa-siapa yang Mommy kenal, pakai template sama. Hahahaa. Harap-harap lah.

Jadi, template yang Mommy guna dari Januari 2016 (sejak berpindah daripada blogspot ke wordpress), dah officially bertukar. Ini yang terbaru. Warna warni temanya. Hahahaha. Kalau ada warna pastel, lagi bagus kan? Boleh je manual edit, tapi ya ampun, malasnya kacau css bagai lagi.

template baru

Oh lupa. Sekarang ni dok asah skill potrait photography. Harap dapat asah skill ni sebab dah ada cikputihyb & cikhitamputihyb sekarang ni. Ngeeeee. Banyak lagi kena belajar. Mula-mula bab snap dulu. Nanti bab edit pula. Yang penting, rajin.. Hohoho..

Semoga mulai hari ni ada semangat semula nak update entri personal. Erm.. ke nak kena travel dulu? Untuk ambil semangat. Hahahaha..

19 thoughts on “KALAU TAK DE JOB, TAK PAYAH UPDATE KE?”

  1. umminani says:

    Cia cia cia. travel la

    1. YB Shehan says:

      yaaaa. lemau dah ni dok rumah. hahahaha

  2. sohoque says:

    fuuuh.. ok gak theme synapse ni.. multiple color.. lbh ceria tp tak crowded… tahniah…!

    1. YB Shehan says:

      TQ bamhoq.. struggle tauuu nk cr satu2. hahahaha.. hrp x sama dgn sape2 dah kali ni. hrp2

  3. Huda says:

    Cantik dan stylo. Betul setuju bab kena travel tu. Dari travel inspirasi nk menulis tu akan datang. Semoga murah rezeki selalu

  4. Dorsett Pink says:

    kipidap YB… semoga semangat menulis tak kan luntur… AMiin

  5. Travel la. Kte pun lama xupdate blog. Skrg gigih update satu2..haha

    1. YB Shehan says:

      hrp2 dpt travel dlm ms tdekat ni. hehehe

  6. Heyyy tajuk tu sentap aii tau

    1. YB Shehan says:

      hahahahahahha.. i marah diri sndr ni. hahahahaa

  7. saya baru je update blog cerita November tahun lepas. wakakaka.. blog sukasuki namanya. anyway cantik blog shehan.

  8. Huntonglaaaaaaa selama ni update semua entri keje hahaha..sian picisan cam i ni..ekeke

    1. YB Shehan says:

      ceh.. dia yg hot.. hari2 entry keje..

  9. Gja says:

    Cantik tema warna warni..

  10. Gja says:

    Nice blog.. colourful

  11. Nina Mirza says:

    Suka lah yang baru ni…!! Fresh dan simple smart gitu. Ceria

  12. permatabiru says:

    new tamplate nampak lain sikit

  13. Azni says:

    Boleh je update apa apa pun kan

  14. update entri pendek-pendek pun tak apa, Shehan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!