KEGILAAN SALE 11.11

Alamak! Semua website buat offer hari ni. Arghhhh.. aku stress!!

Mommy buka Hermo.my.. ada sale combo 3xrm11.. perghhh.. 3 barang RM33 je. Lipstick NYX pun ada tu. Fuhhh..

hermo sale 11.11

Buka Cosmoderm.. Tea Tree Oil Cleanser & Deep Heat Lotion pun RM11.11..

cosmoderm sale 11.11

Uishhh..

Buka Lazada..

Buka Shopee..

Buka Traveloka.. oh yang ni takde lah RM11.11.. Tapi still ada offer juga.

Arghhhhh.

Decision.. Decision..

What I need?

A new make up stuff?

Macam nak tambah lipstick Nyx. Tapi dalam masa yang sama.. macam nak tambah makeup brush.

Geleng kepala Daddy jap lagi. Ehehehe. SYHHHH..

Jangan bagitau dia. Nak beli dulu. Hikhik..

Korang?

Keluar shopping ke online je?

Online mudah. Kos pos tu kurang daripada kos minyak dan parking tau. So baik online je kan???

Moh ler kita.. 😂😂

6 thoughts on “KEGILAAN SALE 11.11”

  1. Lisa beli surprize box dr maybeline and apa nth lupa satu box tu . hehe semua brg makeup. ok la tu .. brgn 200hengget tp byr rm49 je

  2. Jangan stress kak she. Sbb kalau pompuan stress, cara nak hilangkan tu shopping. Hahahaa… Tambah stress tambah shopping hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge