ANUGERAH KECEMERLANGAN - TAHNIAH HANNAH DAMIA

ANUGERAH KECEMERLANGAN | TAHNIAH HANNAH DAMIA

Published on :

Sepanjang setahun di Tahun 1, Mommy hargai setiap usaha Kakak. Walau kadang-kadang kakak main sambil belajar, Mommy cuba letakkan diri di tempat kakak. Belajar memang bosan. Mommy faham. Haha. Baca buku, lagi lah. Jadi, Mommy ambil peluang untuk belajar bersama-sama kakak. Cuma, ia tidak mencukupi sebab kita selalu belajar last minute. Tapi, Mommy taknak push […]

RESULT SAPS SALAH.. MUJUR SEMPAT BETULKAN..

RESULT SAPS SALAH.. MUJUR SEMPAT BETULKAN..

Published on :

Tergerak hati nak semak SAPS untuk paper final exam kali ni. Mommy pelik. Bila pula dapat result BM 64%. Sebenarnya Mommy semak tu, masa tengah tunggu Hannah habis kelas KAFA. Tak sabar rasanya nak balik semak paper yang dapat baru ni. Wonder juga. Sebab Hannah tak pernah lagi tunjuk result rendah daripada 70. Huhu. APA […]

BEST GILER TANAH AINA FAHAD! 25

DISEBABKAN DIA.. MOMMY TERSELAMAT DARIPADA PACAT

Published on :

Teringat balik bila semua kawan-kawan kena attack dengan pacat, Mommy rasa lega sangat bila tak kena. Alaaa.. Bukan tak pernah kena langsung. Mommy ni anak petani kot. Sah-sah la pacat lintah semua tu dah lali. Kecik-kecik suka betul ikut abah ke sawah. Cuma bila dah besar je tak jumpa sebab tak masuk hutan atau sawah […]

BEST GILER TANAH AINA FAHAD! 22

BESTNYA TANAH AINA FAHAD! RELAX MINDA BETUL!!

Published on :

Belum boleh move on! Ungkapan paling sesuai Mommy boleh katakan jika diingat kembali #kembaraKBBA9 kali ini. Banyak betul aksi KELAKAR sepanjang kat sini! Sakit perut bila ingat kembali masa ‘game’ malam berdepan unggun api tu. Hahahaha Adoi. Eh korang nak tahu ke apa lagi yang best untuk kembara KBBA9 kali ni? Haa meh nak sambung. […]

IMPIAN KE TANAH AINA RESORTS TERCAPAI - KEMBARA KBBA9 KE TANAH AINA FAHAD, RAUB, PAHANG 3

IMPIAN JADI KENYATAAN | KEMBARA KBBA9 KE TANAH AINA FAHAD

Published on :

Salam sejahtera wahai semua readerku. Mommy teruja sangat 2 hari lepas bila impian yang Mommy tanam sejak beberapa tahun lalu, kini menjadi kenyataan. Yeah. Kembara Mommy ke Tanah Aina betul-betul menjadi kenyataan. Ya Allah. Speechless. Rasa bertuah sangat-sangat! Sebut saja Tanah Aina, ada 2 jenis kategori komen yang Mommy dapat. Kategori pertama, Tanah Aina tu […]