KEGILAAN SALE 11.11

hermo sale 11.11

Alamak! Semua website buat offer hari ni. Arghhhh.. aku stress!! Mommy buka Hermo.my.. ada sale combo 3xrm11.. perghhh.. 3 barang RM33 je. Lipstick NYX pun ada tu. Fuhhh.. Buka Cosmoderm.. Tea Tree Oil Cleanser & Deep Heat Lotion pun RM11.11.. Uishhh.. Buka Lazada.. Buka Shopee.. Buka Traveloka.. oh yang ni takde lah RM11.11.. Tapi still […]

CLINIC PSYCHOLOGY, UPM

Di sini pagi ni.. Menanti dengan sabar.. apa yang akan dilalui oleh kami. Parent dan anak. Kalau korang masih ingat.. Mommy pernah cerita yang Mommy mulakan semula semua jenis terapi untuk Ariq Emir. Dari bulan 3 yang lalu. Tapi.. faham-fahamlah kalau government.. list terlalu panjang. Perlu sabar menunggu turn. Dapat tiap-tiap bulan pun dah bersyukur. […]

ADA APA DENGAN MAKE 11.11 FLY!?

TRAVELOKA MAKE 11.11 FLY! (1)

Biasanya, kalau korang nak bercuti, korang lebih suka tempah hotel dan flight secara talian tak? Mommy macam tu. Memang jarang sangat la nak terjah ke hotel terus. Untuk cuti sekolah tak lama lagi, Mommy dah rancang nak bercuti dengan keluarga. Lagipun banyak tempat menarik sempena cuti sekolah untuk diteroka. Korang dah start merancang ke? Untuk […]

DAH HAMPIR AKHIR TAHUN

KEMBARA #KBBA9 COSMODERM – IKHLAS TOURS KE NEW ZEALAND - WHAKAPAPA SKIFIELD - WESTERN SPRINGS - CORNWALL PARK - ONE TREE HILL (PART 7) (3)

Sedar tak sedar.. sekarang dah bulan 11 dah. Wow.. Sedar tak sedar.. dah 10 bulan duduk di rumah sendiri.. Sedar tak sedar.. dah 10 bulan juga Mommy dah tak pergi ke ofis untuk bekerja.. Rindu? Ya dan tidak. Ya.. rindu kawan-kawan sepejabat. Tidak.. tak sanggup rasanya nak hadap jem hari-hari dari Kajang ke Ampang. Hikmah.. […]

RAIKAN MAJLIS PERKAHWINAN BERKONSEPKAN ALA KAMPUNG DI LAMAN WARISAN PUTRAJAYA

pakej perkahwinan laman warisan di taman warisan pertanian putrajaya (1)

Hai semua. Ada tak yang tercari-cari tempat untuk mengadakan majlis perkahwinan ala kampung, dengan menu santapan tradisi melayu dan dikelilingi dusun serta persekitaran yang segar? Kalau ada, nak bagitau ni.. PUTRAJAYA adalah tempat yang sesuai untuk dijadikan tempat meraikan majlis perkahwinan anda. Dan yang paling tepat, jika ianya diadakan di Laman Warisan di Taman Warisan […]