TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (5)

Kebetulan business card Mommy dah nak habis, Mommy ada lah info dalam group blogger Mommy. Dan rupanya, ada antara ahli KBBA9, Huda yang buat servis business card yang murah dan cepat. Memang cepat tau korang. Serius. Mommy tempah tak sampai seminggu pun. Design laju, kalau takde apa-apa perubahan, terus info bagitau nak print. Manalah Mommy tak teruja. Haha. Pengalaman buat business card selama ini pun tak selaju tu.

Korang nampak? Awal-awal dah puji terus. Sebab apa? Sebab Mommy yang ‘a bit cerewet’ ni, pertama kali ditunjukkan design, terus tak fikir banyak. Hahahahaha.. Designer BG Resources ni dapat baca minda Mommy kah?

TEMPAH BUSINESS CARD MURAH & CEPAT

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (5)

Warna tema, yang pasti, Mommy nak pink & putih. Dah tentulah kan. Hello Kitty fan. Haha. Cumanya, takde la suruh letak Hello Kitty tu. Heee..

Dan ini pula rupa di bahagian belakang. Simple.

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (2)

Material business card Mommy ni jenis yang tahan lasak, anti koyak dan kalis air. Puas hati.

Jadi, lepas ni Mommy dah tak payah risau nak tempah business card. Boleh tempah direct kat Huda Halid je.

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (4)

Business card sebelah kanan yang ada butterfly tu adalah rupa card Mommy yang lama. Kad tu lah dah nak habis. Well, bukan zaman kerja je kena ada card tau. As blogger, pun kena ada. Apatah lagi kalau perlu attend event atau travel atas tiket seorang blogger.

Selain boleh tempah business card, ada lagi perkhidmatan lain yang disediakan oleh BG Design Resources.

BG DESIGN RESOURCES

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (2)

BG Design Resources – One stop center for online & offline marketing solution. Design and printing services.

Antara perkhidmatan BG Design Resources untuk Online Marketing ialah E-Commerce, FB Posters, IG Posters, Website, Blog & Logo. Semua maklumat setiap satu perkhidmatan ada dalam website mereka.

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (5)

Manakala untuk Offline Marketing pula adalah seperti Banner, Bunting, Business Card, Sampul Duit Raya. Kalendar, Sticker, Poster, Flyers, dan tempahan cenderamata. Apa-apa mengenai perkhidmatan ini, korang boleh consult dengan pihak BG Design.

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (6)

CONTOH-CONTOH DESIGN

Antara contoh design yang mereka pernah hasilkan antaranya ialah seperti di bawah:

Poster IG – KEMBARA KBBA9 ke New Zealand

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (8)

Design Flyers

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (9)

Brochure

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (9)

Car Sticker

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT & MURAH DENGAN BG DESIGN RESOURCES (9)

Dan boleh lihat portfolio mereka yang lain di ruangan Portfolio BG Design. Harga mereka juga masih mampu milik.

TEMPAHAN & MAKLUMAT LANJUT

Untuk sebarang tempahan, consultation design dan harga, korang boleh hubungi BG Design di:

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge