INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM (PART 2) | KHAS UNTUK JEMAAH UMRAH & HAJI, COSMODERM SET UMRAH & HAJI WAJIB DIMILIKI.

Cosmoderm Set Umrah & Haji (tanpa wangian / bebas haruman)

Ewah. Pantun pula. Kalau sebelum ini Mommy kongsi mengenai Travel Pack Cosmoderm di entri Ingat Travel, Ingat Cosmoderm ke Korea, Mommy sarankan korang turut juga membaca entri terbaru Mommy ini, khasnya jika korang, keluarga, ibu bapa, atuk nenek, makcik pakcik korang yang bakal naik Haji atau hendak mengerjakan Umrah. Inshaa Allah, berbaloi masa anda. Hehe.

Cosmoderm Set Umrah & Haji 3

Mommy pasti, korang mesti alert dengan perubahan cuaca andai korang melancong ke luar negara. Cuaca ni memang akan efek anggota badan kita selalunya. Antara part yang paling selalu terkesan ialah kaki dan kulit wajah.

Abang masa pergi umrah hari tu, kaki pecah ya amat. Ye la. Orang lelaki mana boleh pakai stokin masa buat umrah. Perempuan boleh la tahan sikit. Sakit sangat-sangat tapi abang tahan je..”

Haa tu testimoni abang ipar Mommy sendiri tau. Perit tak terkata katanya masa tumitnya pecah-pecah. Kesian. Anak-anak yang tolong pegang sambil menahan sakit sepanjang ibadah.

Mommy harap, korang pertimbangkan perkara ini andai ibu bapa atau warga emas yang nak pergi tu, dapatkan Cosmoderm Set Umrah & Haji ini untuk mereka. Kalau korang nak cari Cosmoderm di Bangi, boleh terjah Farmasi OK ini.

Cosmoderm Set Umrah & Haji (tanpa wangian / bebas haruman)

Set yang diformulasi khas untuk di bawa bersama semasa menunaikan Umrah & Haji ini terdiri daripada :

Cosmoderm Set Umrah & Haji (tanpa wangian / bebas haruman)

1. Vitamin E Cream 3,000iu (50ML)

  • Melembapkan kulit wajah yang kering dan tidak selesa dalam keadaan cuaca panas terik atau dingin di Tanah Suci
  • Sapu je di wajah sebelum keluar atau sebelum tidur
  • Sangat mudah meresap dan tidak melekit

2. Tea Tree Oil Magic Body Lotion (60ML)

  • Memberikan kesegaran dan meredakan iritasi/kegatalan kulit akibat cuaca panas kering atau dingin di Tanah Suci
  • Ada efek cooling
  • Sesuai untuk kulit sensitif juga

3. Advanced Moisture Therapy Cream (50ML)

  • Memulihkan tumit kaki yang merekah dan meredakan kepedihan akibat rekahan semasa melakukan Saie
  • Sesuai di sapu juga di kawasan kulit kering

4. Vanity’s Favourite Deep Heat Lotion (100ML) – PERCUMA

  • Melegakan otot-otot yang lenguh akibat berjalan jauh
  • Sapu sebelum tidur, esok pasti aktif semula

KENAPA WAJIB MILIKI COSMODERM SET UMRAH & HAJI INI?

  • Pek yang comel ini agak handy untuk dibawa travel. Jadi tak rasa terbeban.
  • Lagipun, ianya penting untuk menjaga kulit kita seperti yang Mommy terangkan setiap fungsi set di atas.
  • Produk Cosmoderm ialah produk yang halal dan Cosmoderm set Umrah & Haji ini diformulasi khas tanpa wangian di mana syarat itu penting untuk yang melakukan ibadah Umrah dan Haji.
  • Ianya sesuai untuk seisi keluarga dan dapat melindungi diri daripada digigit nyamuk, tumit merekah dan kulit kering.
  • Untung sangat set ini sebab boleh dapat Deep Heat Lotion secara percuma. Ini adalah item wajib ada setiap kali travel tau. Serius!

HARGA & PEMBELIAN

Untuk pengetahuan korang, ADA SALE DI WEBSITE COSMODERM SEKARANG!! Cuma Rm50.90 dari harga asal RM60. Untung.

Untuk pembelian, korang boleh cari di farmasi berdekatan (Cosmoderm store locator) atau terus layari laman web Cosmoderm.

Cosmoderm Set Umrah & Haji 4

Moga mereka yang melakukan ibadah Haji dan Umrah beroleh kesihatan terbaik inshaa Allah.

Cosmoderm Set Umrah & Haji 2

Doakan buat ibu bapa Mommy juga yang sedang melakukan ibadah Umrah & Haji sekarang. Inshaa Allah.

9 Replies to “INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM (PART 2) | KHAS UNTUK JEMAAH UMRAH & HAJI, COSMODERM SET UMRAH & HAJI WAJIB DIMILIKI.”

  1. Ehh ada promo eh, murah! Akak mmg guna vit e, deep heat & magic body lotion tu

  2. Hari tu beli pencuci muka dia. And byk perubahan. Nak cari set dia and hopefully kulit muka jadi lebih sihat. Serius best guna Cosmoderm.

  3. Bagus produk Cosmoderm ni..Terutama yg Tea tree tu..Sesuai utk kulit yg berminyak dan sensitif mcm kulit Eirna ni..

  4. Wahh bagusnya bila ada set umrah macam nie. Lagi mudah!

  5. Saya sudah mula menggunakan Cosmoderm semenjak terbaca akan kebaikan dan keberkesanan produk-produknya. Semakin lama digunakan semakin menyukainya. Ianya betul-betul hebat

  6. Bagus ni, kalau dah siap2 bawak masa nak g jalan jauh takyah risau dah…

  7. yeahhh.. Nurul memang pengguna cosmoderm ni.. 😀 memang best produk cosmoderm ni..

  8. Kekal sihat sepanjang melakukan ibadah di tanah suci.

  9. Wahhh dapat Deep Heat Lotion percuma, nak beli lagi satulah set ni. Berbaloi, memang tak rugi beli!

Leave a Reply

CommentLuv badge