JATUH HATI DENGAN MIZZUE MALAYSIA

MIZZUE MALAYSIA

Mizzue Malaysia? Korang pernah dengar? Tak? Mommy pun. Hehe. Sehinggalah sahabat #kbba9 yang kenalkan web ni kat Mommy, tq tau.. Dah tu, terpandang iklan di timeline Facebook Mommy tu. Bagus betul la fb ni tau, macam tahu je kita tengah survey apa-apa, terus naik sponsored post dari mana-mana page best-best. Salah satunya Mizzue Malaysia ni la.

mizzue malaysia

Gambar dia, fuhhh! Menggugat hati Mommy untuk klik. Serius oitt. Serius! Mommy tak buang masa, terus klik je.

Nahhhh.

mizzue malaysia

Sudah. Parah. Hati sudah jatuh maaa. Jatuh sama Mizzue Malaysia. Cantik banget wehhhhhhh. Ada macam-macam beg yang dijual, antaranya:

  • Clutches, Wallets and Purses
  • Handbags, Shoulder Bags, Across Body, Backpacks
  • Leather Bags, Woven Handbags, Washed PU Leather

Selain beg, ada juga pakaian & second chance items (minor imperfections). Urghhh. Gila best!

ALAMAK! GRAB SATU – ROSARIA RIGGENS

Ha kannnn.. dah tertangkap 1 dah dari Mizzue Malaysia ni.. Rosaria Riggens – Brandy Wine ni terlalu awesome. Sesuai untuk semua jenis occasion. Elegan!

mizzue malaysia
Credit : Tq #HannahDamiaDarjah1 tolong snap pic Mommy. Sian Mommy xde orang tolong snap tau. HD dah boleh diharap. Yeay!

We love the rework on the top fastening using a gold-tone turn lock belt closure, resulting in a truly posh luxurious outcome. The ‘Rosaria Riggens’ bucket bag is cut from polished smooth PU leather with gold-tone metalwork. Embossed with a mizzue lettering logo at the front, while the external zip pocket offer a neat and easy-access storage for your small possessions. A handy zip-around coin case is attached to the bag for your coins and keys. Sizeable interior features a zip and slip pocket to boost organisation. An adjustable crossbody strap is given for comfortable wear – Designer’s Vision.

Boleh bawa pergi macam-macam majlis seperti dinner ke, jalan-jalan, boleh pergi bawa ke tempat kerja, boleh bawa tengok wayang. Haaa gitu. Semua la sesuai. Boleh bawa travel ke NZ nanti. Ehem.

mizzue malaysia

Saiznya setinggi A4 kalau korang  nak imagine la..

mizzue malaysia

Luas tau.. Scarf, wallet, tab, fon, beg mekap, dan macam-macam la boleh sumbat. Yang mak-mak tu, leh juga act sebagai beg diaper anak.. Sebab besar weh. Dalam dia boleh isi macam-macam selain wallet dan barang keperluan kita. Jadi, tak perlu la nak banyak-banyak beg. Easy!

mizzue malaysia (13)

Tali silang yang adjustable untuk keselesaan pemakai.

mizzue malaysia (11)

Zip di luar dan ada juga bahagian dalam. Yang bahagian dalam tu, boleh la korang simpan telefon. Secure punya lah. Jangan risau. Yang penting, dah zip on, off la semula ye. Hihi..

mizzue malaysia (1)

Ada slim coin holder dalam beg ni yang memang secure dan confirm takkan tercicir dari dalam beg tu. Boleh simpan juga kad kredit, kad pengenalan diri, lesen atau apa-apa je kad yang penting just in case korang taknak bawak wallet.

mizzue malaysia (14)

Macam Mommy ni ha.. Malas segala. Seboleh-bolehnya nak bawa barang sikit je dalam beg. Tihihi.

mizzue malaysia (9)

Material superb. PU Leather. Memandangkan beg ini sangat lah cantik dan agak tinggi keberangkalian terkena calar ke, risau jugak.. Ada cara untuk jaga dia tau. Korang boleh refer Tips Penjagaan Beg PU Leather ni.

Rumusan, kemas dan elegen. Itu yang Mommy boleh gambarkan dengan jelas ciri-ciri beg ini. For me, tak rugi kalau beli Rosaria Riggens – Brandy Wine dari Mizzue Malaysia ni. 4/5 bintang!

Korang dah boleh start shopping lepas baca entri Mommy ni. Terjah je dorang di:

Oh ya.. My next aim.. yang ni.

mizzue malaysia (6)

Comel kan? Hahahaha.. Ok mak memang macam budak2. Kihkih..

Selamat rambang mata!!

27 thoughts on “JATUH HATI DENGAN MIZZUE MALAYSIA”

  1. memang besarlah kalau tinggi dia saiz A4….purse coin tu bagus kat luar senang nak ambik…selalunya gagau jer dalam beg ….

  2. Cantiknya design-design Mizzue Malaysia ni… Tentu ramai orang perempuan yang sukakannya…

  3. X yab la beli. Servis penghantaran sangat lambat. Order 7 april 2018, janji 21 april 2018 until now on 30th April 2018 still x dpt. Janji seterusnya kata on or b4 19 mei 2018. Not worth buying. Baik. Pergi mall beli, berlambak lagi yang baik dan cantik dr ini. Sampai ska g x receive item ordered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge